Padlo mi do oka (9)

Panejo, na tuhle svoji nepravidelnou rubriku jsem naprosto zapomněla. Poslední kousek jsem vám přinesla koncem července a od té doby nic. Nada. Tak snad vám to dneska vynahradím. Dneska kápneme na peprnější strunu…

Série Hudson Valley ~ Alice Clayton
Nová potřeštěná série od Alice Clayton? No jasně, že se do ní pustím! Ačkoliv jsem ještě nečetla její druhou sérii o Zrzce, kterou mám doma, patří tato autorka mezi mé oblíbené, u nichž vím, co čekat a na co se mám těšit. Zatím mě nijak výrazně nezklamala a mám pocit, že tahle série bude stejně dobrá jako Cocktail. Přece jenom se první dvě knihy jmenují Nuts a Cream.

Po té, co v Hollywoodu díky jednomu menšímu nedorozumění v restauraci ztratí Roxie Callahan skoro všechny své klienty, rozhodne se kývnout na žádost své dosti otravné a nesamostatné matky, aby se vrátila do New Yorku a pomohla s rodinnou restaurací. Jakmile se objeví zpátky v Hudson Valley a setká se s místním organickým framářem Leem, začou lítat jiskry. A vůbec to nemá nic společného s tím, že jí donesl ty nejlepší ořechy široko daleko. Jenže Leo věří, že všechno dobré se má dělat pomalu a že na všechno je čas… Jak to ale ovlivní Roxie a její rozhodnutí vrátit se k zářné kariéře?

Cam Girl ~ Leah Raeder
Od Leah Raeder jsem prozatím četla jen jednu jedinou knížku, co mě naprosto uhranula. Její styl psaní je dosti specifický a syrový, bez zábran a na rovinu… Možná proto se o její knize Nepoučitelná, která letos vyšla také v češtině a kterou jsem četla a je opravdu skvělá, v našem blogovém peklíčku tolik nemluví. Je to opravdu škoda. Proto ji snad dostanu více do povědomí, když se vrhnu na další její kontroverznější knihu. Tahle je totiž o lesbičkách… podle recenzí.

Vada Bergen je černá ovce rodiny, která se za školou odstěhovala co nejdál to šlo. Ví ale, že má v životě dvě věci, co jí dělají šťastnou – umění a nejlepší kamarádku Ellis Carraway, s kterou sdílí daleko víc než jen přátelství. Jsou jedna druhou natolik posedlé, že není poznat, kde jedna začíná a druhá končí. Až do chvíle, kdy je jedna nehoda rozdělí a pošle na opačné strany života. Aby Vada unikla všecm svým problémům, kývne nakonec na nabídku a stane se tzv. cam girl. Za peníze se svléká před webovou kamerou a nečiní ji to nijak velké potíže. Jenže pak jeden ze zákazníků začne chtít něco víc…

Black Rainbow ~ J.J.McAvoy
Od této autorky jsem prozatím nic nečetla, ale na knihu mě dosti nalákaly zahraniční recenze. Myslím, že ji někdo z našich luhů a hájů už taky četl, ale reakce jsou rozporuplné, takže jsem osobně dost zvědavá, jaká kniha vlastně bude. Snad nezklame.

Po erotikou nabitém týdnu Thea Cunning nečeká, že by se se sexy hudebníkem Levi Blackem měla brzy znovu setkat. Jenže pondělní ráno přijde s pěknou jobovkou. Nejen, že je Levi její profesor, ale také jeden z nejlepších kriminálních právníků ve státě Massachusetts. Situace je o to horší, že je Thea rozhodnutá dostat se mezi dvanáctku nejlepších studentů, kterým bude profesor Black osobně pomáhat k lepším učebním výsledkům a možné dobře placené práci v budoucnu. Thea zvažuje, že jeho třídu raději opustí, než aby se potýkala s viditelnou živočišnou chemií, která mezi nimi stále proudí, ale potřebuje svého otce dostat z vězení a od koho by se měla naučit nejvíce než od nejlepšího z nejlepších?

Série The Beaumont Series ~ Heidi McLaughlin
Tuhle sérii mám v to-readu už tak zatraceně dlouho, že už ani nevím, jestli si ji chci nebo nechci přečíst. Ona totiž nějak narostla a ze dvou dílů má najednou pět a nějaké novelky. A vypadá to, že nejméně 3 knihy jsou o vztahu jednoho páru, ale jestli to bude něco podobného, jako často a ráda dělá ve svých knihách Abbi Glines, asi mě trefí šlak.

Liam Paige nikdy neměl být rockovou hvězdou. Měl celý život naplánovaný. Hrát fotbal na vysoké, jít mezi profíky, vzít si svou lásku ze střední školy a žít šťastně až na věky. Ale v den, kdy se rozhodl z rodného města odejít, změnil minimálně dvě srdce. Ví i po těch letech ale, že udělal správné rozhodnutí. Tedy alespoň pro sebe, ne pro ně dva. Do své muziky vložil svou duši, ale nikdy na ni nezapomněl. Její vůni, její smích. Teď se Liam po deseti letech vrací zpátky domů a doufá, že to vše dokáže vysvětlit… protože stále touží po tom, aby byla jeho dívkou navždy.

Série By His Game ~ Emma Hart
Emmu Hart mám ráda, ačkoliv jsem od ní dosud četla pouze dvě knihy série a třetí dočítám. Osobně je to hrozně milá ženská, jejíž manžel je pekelně přitažlivý a na skoro všechny autogramiády a knižní setkání ji doprovází s hrdým úsměvem a tričkem, které říká, že je předlohou pro všechny její hvězdné knižní hrdiny. Vím to, protože jsem je viděla osobně v Londýně a protože přesně tohle se stalo. A právě tam mě autorka nalákala na tuhle její novou sérii. Každý díl se myslím zaobírá jinou dvojicí, ale já vám tady načrtnu děj prvního dílu.

Leah Veronica, dcera dvou Hollywoodských hvězd, si nemůže ani sama koupit kávu, aby jí na ulici nepoznali a nechtěli hned nějaké foto. I z toho důvodu se snaží udržet pod pokličkou svou nadcházející módní kolekci, s níž chce debutovat na New York Fashion Weeku. A právě díky tomu se seznámí se sebevědomým Corey Jacksonem, synem nejlepšího quaterbacka, jakého kdy fotbal viděl, který jde úspěšně v otcových šlépějích. Ačkoliv s ním Leah nechce mít nic společného, Corey udělá vše pro to, aby byla jeho…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..