Manwhore

Manwhore_bookAutor: Katy Evans
Originální název: Manwhore
Knižní série: Manwhore
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Rachel Livingston dostala příležitost vyšvihnout se v očích své šéfky a konečně tak získat možnost psát do magazínu ty příběhy, které ji opravdu zajímají. Nejdřív ale bude muset napsat odhalující článek o největším a nejoblíbenějším playboi Chicaga.

Malcolm Kyle Preston Logan Saint je obávaný a obdivovaný multimilionář, který má vše, na co si ukáže a co nemá, to brzy svou pílí a odhodláním získá. Rachel se tak bude muset dostat co nejblíž, aby mohla světu odhalit jeho pravou tvář, ví, že to nebude nic lehkého.

Nečekala ovšem, že upoutá jeho pozornost a že jí nebude stačit pouze jedno setkání. Začne si vymýšlet důvody, proč by měla být v jeho blízkosti a brzy jí dojde, že Saint je možná hříšník, ale také je to dobrý člověk, kterému na ní záleží. Jak teď ale může Rachel s pravdou ven?

Nakladatelství: Gallery Books (EN)
Počet stran: 368 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 24.3.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Promo ke knize

Datum četby: 2 dny, říjen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Je to staré klasické klišé, ale strašně mě to bavilo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Původně jsem si myslela, že se do série nepustím, ale zahraniční recenze mě nakonec přesvědčily. Navíc se mi ohromně líbí název, který je naprosto trefný… a ta barva obálky! Přesně moje.

Po obsahové stránce to nejspíš není nic, co by tu už v žánru nebylo, kdoví proč mě ovšem kniha naprosto chytla a dočetla jsem ji jedním dechem. Mám takové typy příběhů prostě ráda, i když je mi jasné, co a jak se bude odehrávat. Hlavní hrdinka mi byla hned od začátku sympatická a fandila jsem jí. Hlavní hrdina byl takový ten správný macho, jehož temné pohledy vás budou rozechvívat stejně dobře jako hrdinku.

Autorčinu sérii REAL mám ráda, ale nikdy jsem jí nepřišla na chuť stoprocentně, protože hlavní hrdinka prvních dvou dílů byla na můj vkus až moc přiblblá. Tady s ničím takovým problém nemám. Pravda, Rachel je možná až moc naivní, nejistá a okouzlená, ale i tak je mi ohromně sympatická. A Malcolm je… miláček 😀 i když on by to o sobě asi těžko řekl.

Manwhore je výborná knížka, kterou slupnete jako malinu. Na pokračování se musím vrhnout hned, dokud mám tu správnou náladu a doufám, že mě nezklame.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..