Manwhore + 1

Manwhore1_bookAutor: Katy Evans
Originální název: Manwhore +1
Knižní série: Manwhore
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Rachel podlehla muži, který jí nejen pořádně zamotal hlavu, ale také život. Ačkoliv se snaží vzpamatovat ze všeho, co se za tak krátkou dobu stalo, ví, že ho musí získat zpátky a udělá pro to všechno, co je v jejích silách.

Nečekala ale, že se na ni Malcolm obrátí dřív a s úplně jiným důvodem. Nabídne ji totiž práci ve své firmě a vypadá to, že ne nebere jako odpověď.

Rachel je z toho celá zmatená a i když mu všemožně dává najevo, že od něj chce něco úplně odlišného, než je práce, motají se neustále v kruhu. Nijak nepomáhá ani to, že se do všeho zaplete ještě i Malcolmův otec…

Nakladatelství: Gallery Books (EN)
Počet stran: 336 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 7.6.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 5 dní, říjen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Strašně mě to bavilo, i když to byl nehorázný kýč 😀

Oficiální stránky knihy
Oficiální web autora
Oficiální blog autora

Můj názor: Příběh začíná tam, kde skončil, takže se v příběhu neobjevují žádné velké díry, kterými by nás autorka balamutila. Přesto se připravte na dokonalý kýč, který je místy tak neskutečně neuvěřitelný, že si říkáte, jestli vám to za to stojí, ale četbou dalších a dalších stránek vás to stejně nepřestává bavit.

Hlavní hrdinka rozhodně od prvního dílu vyspěla, ačkoliv její nekonečná oddanost k hlavnímu hrdinovi je občas na pováženou. I tak je to ale moc fajn romanťárna, jejíž erotické sekvence vám vženou horkost do tváří. Celý jejich příběh je taková okořeněná harlekýnka, v níž vás pomalu nemá ani co překvapit, takže konec je dopředu jasný už od prvního dílu.

I tak je to příjemné počtení, co vás chytne a nepustí. I z toho důvodu doufám, že se podíváme i na osud Racheliny kamarádky Giny, protože i tam by to mohlo být dobré, i když poměrně předvídatelné, čtivo. Teď ještě vzhůru na novelku a můžu si tuhle sérii zařadit mezi ty, které stojí za to si přečíst… třeba i několikrát.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..