Dark Wild Night

DarkWildNight_bookAutor: Christina Lauren
Originální název: Dark Wild Night
Knižní série: Wild Seasons
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Lola s Oliverem jsou od oné divoké noci ve Vegas nejlepší kamrádi, co bez sebe nedají ani ránu. Jenže oba dva cítí, že je v jejich vztahu něco víc, ale bojí se to jakkoli pojmenovat. Jejich společní kamarádi jen počítají minuty do chvíle, kdy jim to oběma dojde a konečně to dají dohromady.

Lola sice k Oliverovi cítí víc, ale neví, jestli je on na tom podobně a má obavy z toho, že kdyby udělala první krok a stal by se z nich pár, nakonec to zkazí a ztratí tak svého nejlepšího přítele. Nemůže si ale pomoct a chce to risknout, i když má teď starostí nad hlavu.

Oliver stále čeká na okamžik, kdy Lole dojde, že je do ní až po uši zamilovaný a udělal by vše, co si bude přát. Když přece jen udělá první krok, nedokáže uvěřit tomu, jak snadno dokážou přejít z pouhého přátelství v něco daleko víc a jak moc si rozumí. Jenže ne všechno jde vždycky tak lehce…

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 338 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 15.9.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby:  3 dny, říjen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Olivera zbožňuju, ale Lola mi nějak extra nesedla a šíleně mě frustrovala…

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Na příběh Loly a Olivera jsem se opravdu moc těšila už  od prvního dílu, kdy jsem tu a tam pochytila jisté náznaky. V druhém díle už bylo očividné, že se mezi děje daleko víc než jen přátelství, proto jsem byla na jejich vlastní díl ohromně zvědavá. Bohužel jsme z něj ale mírně zklamaná.

Ne proto, že by to opět nebyla perfektní jízda, jak už jsem u autorského dua Christina Lauren zvyklá, ale tak nějak jsem asi od toho všeho očekávala víc. Přece jenom je Oliver a Laura přesně můj šálek čaje. Oba dva to jsou fanoušci komiksů, filmů, seriálů a tak dále, takže jsem očekávala hromadu popkulturních narážek…. což jsem dostala, ale prostě toho bylo na můj vkus málo.

Stejně tak jsem mírně zklamaná z toho, že ačkoliv je Oliver Australan, moc jsem se té australské angličtiny nedočkala. Sice sem tam něco ano, a docela dobře si dokážu představit jeho Lola, Love, ale jinak nic. A to je prostě ohromná škoda. Samozřejmě mi to vynahradila všechna ta romantika a zběsilá jízda v posteli, ale nebylo to úplně ono.

Teď jsem zvědavá na další díl věnovaný London a Lukeovi a ještě se musím vrhnout na čtvrtý díl ze série Božský bastard. Fíha, že těch knih ale je.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..