Scorched

Scorched_bookAutor: J. Lynn (Jennifer L. Armentrout)
Originální název: Scorched
Český název: Láska pod parou
Knižní série: Frigid (Jako led)
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocenís: 3 hvězdičky

Vztah Andrey a Tannera byl vždycky na ostří nože. Nikdy nevěděla, jestli ho má praštit nebo raději políbit, většinu času jej spíš ale jen probodávala očima, aby nemyslela na to, jak moc mu to sluší a jak moc by se na něj chtěla vrhnout. Andrea totiž ví, že Tanner je naprosto mimo její ligu a že mu jsou partnerské vztahy naprosto cizí.

Kromě toho má Andrea daleko horší problémy, jako třeba to, že svou bolest raději utápí v alkhokolu, než aby se musela zaobírat tím, že vlastně vůbec neví, co od života chce a co ji čeká. Jedna společná dovolená v horské chatě by j přece neměla děsit, i když to znamená, že bude v Tannerově blízkosti 24 hodin denně. Nepropadne jeho kouzlu, zůstane silná… tedy alespoň si to myslí.

Tanner po Andree vždycky tak napůl pokukoval, i když jej vytáčela jako žádná jiná holka před ní. V poslední době v něm ale vyvolává pocity tak silné, že neví, co má dělat. Nejraději by ji popadl, silně s ní zatřásl a pak ji celou zulíbal. Nadcházející týden v chatě pro něj nejspíš bude životní zkouškou. Třeba si konečně ujasní, jak to mezi nimi dvěma je a třeba se z toho vyvrbí něco daleko většího…

Nakladatel: Spencer Hill Press(EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 414 (EN), 272 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 16.6.2015
Vydání v ČR: 21.10.2015

Datum četby: 2 dny, září 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle se mi hodně líbilo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Už je to vlastně rok, co jsem četla první díl série, a tak nějak jsem nevěřila, že bude mít opravdu nějaké pokračování. No nakonec přece jen mělo, i když jsem očekávala něco úplně jiného.

Nejsem moc zvyklá, abych četla new adult knihu, v níž je hlavní hrdinka vlastně alkoholička… a nejspíš to byl pro mě velký problém, díky němuž jsem si vzájemnou přitažlivost mezi ní a Tannerem nemohla tak úplně užívat. Chápu, co autorka chtěla celou knihou a problematikou říci, ale prostě mi to vadilo. Byla jsem na ni strašně naštvaná, byla jsem naštvaná i na celou její rodinu i její kamarády.

Pokud odsunu hlavní zápletku stranou, byla to hezká romance, které nechyběla pořádná jiskra. Oba hlavní hrdinové byli sympaťáci a jejich hledání šťastného konce bylo sice krkolomnější, ale i tak bylo moc fajn. Ovšem celý alkoholismus to pro mě prostě zabil, proto jsem si knihu užila tak nějak jen na půl a to je po prvním fajn díle docela zklamání.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..