Hollywood Dirt

HollywoodDirt_bookAutor: Alessandra Torre
Originální název: Hollywood Dirt
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocenís: 5 hvězdiček

Cole Masten je miláček Hollywoodu. Posledních pět let si myslel, že mu v životě nic nechybí. Měl úspěch, měl lásku své ženy, měl hromadu zapálených fanoušků. To vše ale zmizelo mávnutím proutku ve chvíli, kdy svou manželku načapal sexuálně zaneprádzněnou s jiným mužem. Ačkoliv si myslel, že krizi společně dokážou zvládnout, najednou má v ruce rozvodové papíry a hlavu tak popletenou, že se raději začne oddávat pořádným lechtivým hrátkám, aby na vše zlé zapomněl.

Pak mu ale jeho rozvodový právník dá jasně najevo, že s takovým životem teď musí okamžitě přestat, aby rozvod proběhl bez problémů. Má pro něj jasný úkol – musí se okamžitě sebrat, odjet do Quincy a začít natáčet dlouho očekávaný film, přitom se musí od všech ženských držet pořádně daleko. Jak už to tak ale bývá, nic nepůjde tak lehce. Cole totiž narazí na ženu, která před ním nepadá na zadek a rozhodně mu nedá nic zadarmo… a Cole má rád výzvu.

Pro Summer Jenkins jsou poslední tři roky života v Quincy čirým utrpením. Sní o tom, že se z města konečně odstěhuje a začne normálně žít. Proto když se objeví zprávy o tom, že by se v jejich jižanském městečku plném boháčů, kteří své peníze nahromadili chytrou investicí do Coca-Coly, měli objevit filmaři, rozhodne se chytnout jakékoliv možnosti, jak si vydělat a město opustit.

Nepočítala ovšem s tím, že si hlavní hvězda usmyslí, že by byla vhodnou kandidátkou na obsazení hlavní ženské role. Její nechuť je totiž natolik autentická, že by se nemusela ani moc snažit, stačí, když bude sama sebou. Summer zpočátku pochybuje, ale nakonec na nabídku kývne. Netušila ale, že Cole udělá vše, co je v jeho silách, aby ji dostal přesně tam, kde ji chce mít. Ne, že by to Summer zase až tak vadilo.

Nakladatel: Everafter Romance (EN)
Počet stran: 414 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 7.9.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, září 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle se mi hodně líbilo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Knih Alessandry Torre jsem si všimla už v roce 2014, kdy u nás v češtině vyšla její kniha Dívka z 6E, nijak výrazně mě ale nezaujala. Ani když se u nás letos objevila další její kniha, Černé lži. Ani jedna z knih mě totiž nepřesvědčila k tomu, že bych si ji měla koupit a přečíst… až do chvíle, kdy jsem na několika zahraničních blozích narazila na Hollywood Dirt.

Je to sice stokrát použité téma, ale já mám prostě správné hate/love vztahy v knihách moc ráda a baví mě si o nich číst, obzvlášť v případech kdy jsou dobře napsané a to Hollywood Dirt rozhodně je. Není to úplně klasika žánru, protože oba hrdinové nejsou čistí jako padlý sníh, ale jejich vzájemné interakce mají přesně tu správnou jiskru. Celkově má kniha vše, co mám moc ráda – vtip, hluboké myšlenky, potřeštěnost, romantiku, zlobu a tak dále a tak dále.

Četbu jsem si užívala od začátku do konce, ačoliv myslím, že ten konec mohl být trochu více rozepsaný… tak nějak mám totiž pocit, že mi to nestačilo. I tak ji ale doporučuju všemi dvaceti, zklamaní určitě nebudete. Navíc jsem zjistila, že Coleův rozvodový právník má nejspíš svou vlastní lechtivou trilogii, takže se na ni chci vrhnout co možná nejdřív, v Hollywood Dirt mu totiž dával co proto.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..