RC review: Všem klukům, které jsem milovala

VsemKlukumKtereJsemMilovala_bookAutor: Jenny Han
České datum vydání: 27.7.2015
Knižní série: Všem klukům, které jsem milovala (To All the Boys I’ve Loved Before)
Díl: první
Žánr: young adult, romance, humor
Nakladatel: CooBoo

Lara Jean je prostřední ze tří holek Songových – tedy Coveyových – a nikdy neměla kluka. Ne, že by jí to někdy tak extra vadilo, protože zamilovaná už rozhodně byla. A ne jenom jednou. Jenže její lásky měly vždycky krátkého trvání, a když uznala, že to nikam nevede, napsala svým láskám něco jako rozlučkový milostný dopis. Vložila dopis do obálky, nadepsala jméno, adresu… a schovala ho do krabice na klobouky, kterou jí věnovala máma.

Možná ve škole nepatří mezi ty největší hvězdy, ale se svým poklidným životem je docela spokojená. Své sestry a otce miluje nade vše a i když by někdy byla radši, kdyby jí její mladší sestra Kitty dala pokoj, nevyměnila by ho ani za nic. Až do chvíle, kdy se její starší sestra Margot odstěhuje do školy ve Skotsku… a někdo pošle všechny milostné dopisy, které kdy Lara Jean napsala. Jako by situace nebyla už tak špatná, jeden z dopisů adresovala Lara Jean také ex-příteli své sestry Margot.

Milostné pletky nikdy nebyly její silnou stránkou, proto si Lara Jean nedokáže pomoci jinak, než lží. Takovou, která jí ale brzy přeroste přes hlavu a rozhodně dopadne úplně jinak, než by čekala. Někdy totiž, když něco předstíráte, zjistíte, že jste předstírat přestali…

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..