RC review: Isla a šťastné konce

IslaAStastneKonce_bookAutor: Stephanie Perkins
České datum vydání: 3.8.2015
Knižní série: Polibek pro Annu (Anna and the French Kiss)
Díl: třetí
Žánr: young adult, romance
Nakladatel: CooBoo

Romantická Paříž, poslední rok školy, úžasný kluk a velká životní otázka… Být dospívajícím není vůbec jednoduchá záležitost, obzvlášť když se celý život držíte spíš při zemi a najednou zažíváte jedno dobrodružství za druhým.

Isla je do Joshe zamilovaná už léta, ale je přesvědčená, že on si jí nikdy pořádně nevšiml. Až je jednoho večera svede dohromady osud… ale taky pořádně silné léky proti bolesti, které z Isly najednou udělají daleko otevřenější osobu, co se nebojí před svým idolem blábolit o čemkoliv. Horší je, že si z toho moc druhý den nepamatuje a je zhrozená tím, že Joshe nejspíš nadobro odradila.

S novým školním rokem ovšem přichází také poslední příležitost pro to, aby se konečně odhodlala a nějak na sebe upozornila kluka, na kterém zbožňuje úplně všechno. Jeho úsměv, jeho myšlení, jeho vztah k přátelům, jeho kresby. Jak se ale zdá, Josh její náklonost nejspíš opětuje a aniž by Isla dokázala uvěřit svému štěstí, je z nich dvou pár.

Přes počáteční nesmělé oťukávání se dostanou do fáze, kdy jsou oba štěstím bez sebe, proto nejsou připravení na životní lapálie, které se brzy dostaví. Jejich zamilovaná idylka brzy skončí, oba jsou postaveni před několik důležitých otázek, na něž zatím neznají odpovědi. Jak to bude dál po maturitě? Rozdělí je i volba vysoké školy? A co jejich rodiny? Dokážou být pár, i když je každý z nich někde úplně jinde?

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..