RC review: Láska jako z filmu

LaskaJakoZFilmu_bookAutor: Victoria Van Tiem
České datum vydání: červen 2015
Žánr: romance, humor
Nakladatel: Mladá fronta

Co víc si můžete přát, když máte vlastně všechno, o čem jste vždycky snila? Nebo si to alespoň myslíte do chvíle, kdy vám do života vpadne minulost, o níž jste si myslela, že jste ji už v sobě hluboko pohřbila, a udělá vám v přítomnosti pořádný bengál.

Kensington vždycky věděla, že na ni ten pravý někde čeká, šlo jen o otázku času. Svého vyvoleného našla v práci a nejen, že splňuje vše, co si od svého pravého muže vysnila, ale zdá se, že s jeho výběrem získala rovnou jackpot, protože ho její rodina naprosto zbožňuje. Proč má ale podivný svíravý pocit v žaludku pokaždé, když se podívá na ohromný prsten na svém prsteníčku? Je to snad nějaké znamení, anebo jen žaludeční vředy?

Teď ale na podobné otázky není čas, protože by se měla soustředit na plánování svatby a taky kampaně pro důležitého zákazníka, kterého agentura nutně potřebuje. Nečekala ovšem, že se z klienta vyklube její dávná láska, o níž si myslela, že je už dávno ztracená a zapomenutá. Jenže teď je až nějak moc živá a neodbytně se hlásí o slovo.

O to horší je zjištění, že její ex hodlá využít všechno, co o ní z minulostí ví, aby ji opět probudil k životu. A součástí Kensington není jen obrovská láska pro romantické filmy, ale také umělecky založená duše, která až zbytečně dlouho spala a teď opět vyplouvá na povrch. Jak ze všeho ale dokáže vyjít bez zlomeného srdce a s hlavou pevně vztyčenou vážně neví… Bude muset konečně myslet sama na sebe.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..