Letní knižní HOP – výherci

Letní knižní hop sice už skončil 15. července, já se ale k samotnému vyhodnocení dostávám až teď. Mocrát děkuji všem, kteří mi do komentářů napsali své nápady a postřehy k blogu. Těší mě zjištění, že je s blogem většina z vás spokojená a že by nic zásadního neměnila. Někdy si říkám, že bych i tak měla být spokojená, ale když jste v téhle knižní blogovací branži tak dlouho jako já, nebudete chtít přejít do stereotypu a pořád přicházet s něčím novým, nejen kvůli čtenářům, ale i kvůli sobě.

Zalíbil se mi koncept článků o čtení v cizím jazyce, protože jste vyjádřili přání to taky umět, ale nevíte, kde byste měli začít. Uvidím, jestli se mi podaří přijít s něčím zajímavým, co by vás chytnulo a donutilo vás to konečně si něco i přečíst.

Pokud jde o mou knihovničku, tak tu jsem vám ukazovala v roce 2011 a 2012 a předloňský a loňský rok jsem sice nafotila taky, ale jaksi jsem nestihla vyfotit i pražskou knihovničku a v současné chvíli v ní mám kousky už i za rok 2015, takže nevím, jestli je vytáhnout a dofotit to bez těch nových, anebo prostě ten loňský rok vynechám. Měla jsem to s tím dvojím stěhováním složité. Možná ale brzy nafotím svůj pokoj tady v Praze, abyste viděli, jak to u mě vlastně vypadá. Jen nevím, jestli to dám sem na blog, nebo spíš na ten osobní.

Jednu chvíli jsem opravdu uvažovala i nad natáčením videí, ale musela by být nějak tématická a spíše tak jednou za měsíc. Recenze mám radši psané a nechtělo by se mi o knize klábosit do objektivu a navíc bych na pravidelné natáčení a stříhání materiálu neměla moc čas. Pokud by byla ale nějaká tématická, vyzkoušet bych to mohla, leč zatím nemám inspiraci a vykrádat ostatní se mi nechce.

Pokud jde o články ze života, ty si na knižní blog tahat nechci. Pokud vás zajímá, co dělám a nedělám, podívejte se na Kecku nebo na Dřystovník, kam budu nepravidelně přidávat své zážitky, doporučení a tak dále. Co se týře rozhovorů s autory, vždycky jsem si říkala, že alespoň tuhle velkou část nechám pro ostatní blogery, abych jim zase všechnu slávu nebrala. Ale možná něco uklohním.

Co se týče mé knihy, Bohyně si užijí víc srandy, tak tu jsem se rozhodla opravdu dopracovat. Předsevzetí mám, musím si dobře rozplánovat čas a alespoň jednou za dva týdny napsat kapitolu. Pak třeba kniha bude konečně hotová a dostane se i k vám. Držte mi pěstičky 🙂

LetniKnizniHOP_1

Jak to tedy dopadlo a kdo z vás se může těšit na výhru?

Lucy268 (CZ) & Livia (SK)

Gratuluju!

Během dneška nebo zítřka vám pošlu informační email, na odpověď máte 72 hodin, jinak losuju jiné výherce.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..