Lead

Lead_bookAutor: Kylie Scott
Originální název: Lead
Knižní série: Stage Dive
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Lena si nikdy nemyslela, že by dělala něco jako osobní asistentku lomeno psycholožku nějakému svému šéfovi. Už vůbec nepředpokládala, že s ním bude bydlet v jednom domě a trávit celé dny, zatímco on ji bude jen probodávat očima a urážet, když mu zakáže něco, co by ho mohlo rázem vrátit do závislácké podoby. Jenže přesně takový její život posledních pár měsíců je. Pracuje pro Jimmyho, frontmana slavné rockové skupiny Stage Dive a taky nenapravitelného bad boye.

Nepočítala ovšem s tím, že navzdory svému přesvědčení a odhodlání dokonale propadne jeho kouzlu. A co je horší, než být zamilovaná do svého šéfa? Když to ten šéf zjistí a prohlásí, že s tím musí přestat a že její výpověď odmítá. Lena tak začne nuceně plnit všechny body seznamu „Jak se zbavit zamilovanosti“, s nimiž jí Jimmy chce neochvějně pomáhat. Je jasné, že to bude naprostá katastrofa…

Nakladatelství: St. Martin’s Griffin (EN)
Počet stran: 320 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 25.11.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, červen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Kupodivu se mi příběh líbil nejvíc a to hlavně kvůli držkaté Leně, která je mi hodně podobná 😀 Jinak to bylo klišoidní až hrůza.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Nějak jsem úplně zapomněla, že mám tuhle rockerskou sérii rozečtenou a nedočtenou. To je tak, když si přečtete dva díly a pak musíte čekat na pokračování a jaksi během čekání zapomenete, že vlastně čekáte. Chápete? Ne? Tak popojedem!

Na třetí díl jsem byla hodně zvědavá, protože podle anotace kniha zněla pěkně slibně a přesně jako můj šálek kávy. Mám ráda tyhle hate/love vztahy a ještě víc mě baví, když mají dialogy postav pořádný říz a šmak. Ačkoliv jsem z prvních dvou dílů nebyla zrovna dvakrát odvařená, tady se mi autorka přesně trefila do vkusu. Čtení jsem si neuvěřitelně užívala a hvězdičku dolů jsem musela dát jen za ty wtf momenty, které mi občas to čtení znepříjemňovaly.

Lena je ovšem přesně ta správná držka jako já, takže mi její zmatené myšlenky přesně káply do noty. Její nejistota, její rozhořčení i její poblouznění. Jimmy byl pořád tak trochu prevít, ale i tak se mi jeho nerozhodnost a naprostá citová zmatenost líbily. No co, jsem prostě jenom ženská a umím si představit pořádně namakaného chlapa 😀

Teď už mi zbývá jen poslední z celé rockerské bandy. Je docela vtipné, že většina z nich má myslím dlouhé vlasy, někteří se možná ostříhají, každopádně na obálkách vidíme samé sexy krátkovlasé borce. No co, stejně mi tyhle obálky padly daleko více do oka.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..