Deep

Deep_bookAutor: Kylie Scott
Originální název: Deep
Knižní série: Stage Dive
Díl: čtvrtý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Hodnocení:  3 hvězdičky

Lizzy sice neměla úplně nejideálnější dětství, ale vždycky věděla, že se může na svou starší sestru spolehnout. Vždycky tu pro ni byla a vždycky se starala, aby se měla dobře. Jenže teď Lizzy stojí před velkou změnou, která nezamává jen jejím životem. Je totiž těhotná.

Otcem není nikdo jiný než Ben, odtažitý basák rockové skupiny Stage Dive, z kterého jí stoupá tlak a srdce buší tak divoce, že se diví, že jí ještě nevyskočilo z hrudi. Věděla, že by se od něj měla držet dál. Říkali jí to všichni, včetně samotného Bena, ale vzájemné přitažlivosti dokáže odolávat jen málokdo. Stačila tak jedna jediná společná noc a teď mají dítě na cestě… Lizzy ovšem neví, jestli se Ben vůbec dokáže změnit a jestli o ni a jejich dítě bude stát.

Nakladatelství: St. Martin’s Griffin (EN)
Počet stran: 272 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 31.3.2015
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, červen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak nějak jsem asi čekala víc. Ben mě strašně iritoval. Přetáhnout ho tak pánví po hlavě.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Konečně se mi do rukou dostal také poslední díl téhle „hudební“ série, takže si můžu odškrtnout další dočtený kousek. Tentokrát jsme dostali příběh posledního nezadaného členy skupiny, Bena.

Abych pravdu řekla, Ben mě nikdy nijak výrazně nebral. Jenže to by se dalo vlastně říct o všech mužských hrdinech série. Všichni byli samozřejmě děsně přitažliví, vypracovaní a tak dále. Klišé nad klišé, ale i tak se mi jejich příběhy četly dobře. Naopak ten Benův mi dělal často problémy.

Musela jsem si zpětně přečíst předchozí díly, abych pochopila některé narážky z knih, protože autorka se často v následujících knihách vrací k okamžikům, které nám ukázala v předchozích dílech, jen se na ně podívá z pohledů jiných postav. To je sice děsně fajn, ale osobně jsem se dostávala do momentů, kdy jsem neměla ani ponětí o tom, co to bylo zač, kdo je kdo a proč se to proboha děje.

Příběh Lizzy a Bena je tak dost poslepovaný, častokrát jsou v něm jen prázdné výplně a ani není tak jiskřivý. Je prostě fajn. Rozhodně jsem si daleko víc oblíbila Lizzy, Ben mi ale spíš lezl na nervy a to byla docela škoda. Sečteno podtrženo je celkově série Stage Dive pěkné počteníčko, které vám zkrátí chvíli a bude vás bavit.

Celkově je série ovšem dost oblíbená, proto se autorka rozhodla psát spin-off Dive Bar. Mělo by jít o trilogii, první díl se jmenuje Dirty a bude vyprávět příběh Vaughana, kterého jsme víc poznali právě v Deep.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..