You Were Mine

YouWereMine_bookAutor: Abbi Glines
Originální název: You Were Mine
Knižní série: Rosemary Beach
Díl: devátý
Žánr: new adult, romance, erotika, drama
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 2 hvězdičky

Dřív než se Bethy dala dohromady s Jacem, zamilovala se do jeho bratrance Trippa, s nímž prožila jedno z nejúžasnějších lét života. Jenže ačkoliv s ním přišla o všechna svá poprvé, bez vysvětlení zmizel a nechal ji vypořádat se s následky, které jí poznamenaly na duši.

Vypadalo to, že všechno zlé už dávno nechala za sebou a našla muže, který ji miluje a touží jí dát domov. Pak se Tripp vrátil do města jako velká voda a donutil ji pochybovat nad celým svým životem, což vedlo k jednomu špatnému rozhodnutí, které stálo život muže, kterého milovala. Teď se Bethy snaží vyrovnat s Jaceovou smrtí jak nejlépe dokáže a Trippa ve svém životě nechce. On se ale rozhodl ji kdovíproč chránit.

Tripp nikdy netoužil po zářné budoucnosti, jakou si pro něj jeho rodiče vysnili. Ještě předtím, než se seznámil s Bethy, byl rozhodnutý na konci léta sednout na svou motorku a dát Rosemary Beach vale. Chtěl si žít po svém, svobodný a šťastný. Jedno léto mu ale změnilo život způsobem, jaký by si nepředstavoval. Pak ho jedna chyba stála vše, co kdy chtěl a teď ví, že si druhou šanci proklouznout mezi prsty nenechá.

Nakladatel: Atria Books (EN)
Počet stran: 256 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 2.12.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, květen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tohle byla pro mě osobně naprostá katastrofa… ale přežila jsem ji.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: U téhle knihy jsem věděla, že se mi nejspíš dvakrát líbit nebude, netušila jsem ale, jaká příšerná katastrofa to bude. Tady mi přišlo, že autorka naprosto vařila z vody a všechno bylo tak divně nahňácané bez ladu a skladu, že jsem u toho musela neustále kroutit očima.

Myslím, že už kdysi jsem psala, že se mi nelíbilo, jak se autorka rozhodla zbavit jedné milé postavy jen proto, aby vybudovala podivný příběh jiné dvojice. Kdyby ten jejich příběh alespoň stál za to, skousla bych to, ale vzájemné interakce Bethy a Trippa byly natolik špatné, až se mi chtělo místy hystericky křičet.

Sami víte, že už mám za sebou romancí hodně, divím se, že jsem z toho žánru ještě úplně nezblbla, když se všechno většinou točí okolo stejných klišé, každopádně tady jsem v tom všem nějak nemohla najít smysl. Střídaly se vhledy do minulosti s přítomností, které mě natolik mátly, že jsem nevěděla, jestli se Tripp v minulosti nechoval spíš jako peďák a jestli není Bethy v přítomnosti až moc narušená.

Tohle bylo prostě špatně od začátku do konce a já jsem ráda, že už to mám za sebou. Celkově jde celá série vážně do kopru a já už ji čtu jen tak nějak ze setrvačnosti a taky proto, že nemám ráda nedokončené série. Příště k tomu čtení ale asi budu potřebovat nějaký povzbuzovák.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..