The Mistake

TheMistake_bookAutor: Elle Kennedy
Originální název: The Mistake
Český název: Omyl
Knižní série: Off-Campus (Off-Campus)
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Logan nikdy neměl o pozornost dívek nouzi a dokázal si jich vrchovatě užívat. Jenže od chvíle, kdy se jeho nejlepší přítel zamiloval až po uši a má oči jen pro tu jedinou, je s Loganem něco jinak. Touží po přítelkyni svého nejlepšího kamaráda a neví, co má dělat. Snaží se od zamilované dvojice držet dál, ale stává se tak jen nabubřelejším a náladovějším.

Až do chvíle, kdy úplnou náhodou potká Grace, s níž toho má společného hodně a díky které dokáže zapomenout na svou neopětovanou lásku. Všechno jde dobře až do okamžiku, kdy Logan udělá největší chybu svého života a její následky si uvědomí až příliš pozdě. Teď se bude muset hodně snažit, aby Grace opět získal a tentokrát jí dokázal, že chce daleko víc.

Grace nikdy tak úplně nebyla v hledáčku největších hezounů v okolí a i když jí pozornost Logana byla více než příjemná, pořád se jí honilo hlavou, co na ní vlastně vidí a proč s ní tak často – a zdáse že i rád – tráví čas. Sice není na poli vztahů úplný zelenáč, ale ještě pořád nepřišla o svůj věneček. Zdá se, že Logan by mohl být ten pravý, i když nevěří, že by mohli mít nějaký dlouhodobý vztah.

Netušila ovšem, že jí dokáže tak zlomit srdce i sebevědomí tím, že jí řekne pravdu o svých úmyslech. Uplyne nějaký čas a s novým rokem se Grace opět vrací do školy, chytřejší než posledně. Tentokrát nedovolí, aby si s ní kdokoliv zahrával… a už vůbec ne Logan. Ať už se snaží sebevíc…

Nakladatel: Creatspace (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 297 (EN), 344 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 28.4.2015
Vydání v ČR: 25.5.2016

Datum četby: 3 dny, květen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Výborný díl. Už se nemůžu dočkat Deanova příběhu.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Pokud jste četli mou recenzi na první díl, víte, jak moc jsem z knihy byla nadšená, je tedy jasné, že jsem od pokračování měla jistá očekávání. Doufala jsem, že mě autorka nezklame a přinese něco, co budu s radostí číst. Jsem velice ráda, že mě opět dostala, protože mi ukázala, že přesně takhle by se měly knihy new adult žánru psát.

Tentokrát máme samozřejmě jiné hrdiny, stejné prostředí, jinou zápletku a ačkoliv je jejich začátek poměrně bouřlivý a zmatený pro úplně všechny účinkující, konečné provedení je rozhodně na jedničku. Líbí se mi, že autorka píše své ženské postavy silné, chytré a prostě tak akorát své. V žánru narazíte na nespočet dívčích husiček, které nedělají nic jiného, že touží po tom úžasnš záhadném samci, ne, že by Grace po Loganovi netoužila, ale má taky svou hrdost a nechce se znovu spálit (kdo by se jí taky divil, že ano).

Logan je možná chvílei naprostý pitomec, na druhou stranu musím dát oba dva palce nahoru za to, s jakou vervou se snažil Gracino srdce vyhrát zpět a plnil vše, co mu dala za úkol. Obzvlášť scéna s vymýšlením romantické básně mi pořádně zahýbala bránicí. Celkově byly knižní dialogy opět výborné, nevzpomínám si na žádné hluché místo.

Nechybí samozřejmě notná dávka romance, vtipu, erotiky i tzv. swoon swoon momentů, kdy si musíte některé pasáže přečíst znovu a znovu, přitom máte na tváři takový ten klasický připitomělý výraz… a pak si uvědomíte, že je to proboha jen kniha… která by ovšem byla skvělá jako film! A teď už nezbývá než čekat na Deanovu knihu a doufat, že se dočkáme i Tuckerovy.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Sue napsal:

    úplne s tebou súhlasím 🙂 tiež sa neviem dočkať Deanovej knihy, ale čo sa týka Tuckerovej, tej sa asi nedočkáme, lebo som písala autorke na GR profil a odpovedala mi, že zatiaľ ju neplánuje napísať, ale že čas možno ukáže 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..