The Deal

TheDeal_bookAutor: Elle Kennedy
Originální název: The Deal
Český název: Návrh
Knižní série: Off-Campus (Off-Campus)
Díl: první
Žánr: new adult, romance, erotika
Věková hranice: 18+
Moje hodnocení: 5 hvězdiček

Hannah konečně našla někoho, kdo s jejím srdcem dělá zázračné kotrmelce a kdo ji neuvěřitleně přitahuje… ačkoliv prozatím je to jen zpovzdálí, protože nějak nemá tu kuráž na to, aby Justina pozvala na rande.

Vypadá to, že možná konečně našla někoho, kdo je pro ni ten pravý, ale kvůli vlastní nesmělosti a pochybnostem není schopná udělat první krok. Jinak je se svým životem docela spokojená, až tedy do chvíle, kdy ji začne otravovat lamač dívčích srdcí a jedna z populárních hvězdiček školního hokejového týmu a Hannah se ho nedokáže prostě zbavit.

Garrett o ženskou pozornost neměl nikdy nouzi. Každé z nich ovšem dával jasně najevo, že on na žádné randění a přítelkyni není, na to se až moc soustřeďuje na hraní hokeje a na školu. Hokej je pro něj všechno a rozhodně chce něco v životě dokázat. Jenže teď je jeho pozice v týmu ohrožena nedostatečnou z Etiky a pokud to urychleně nenapraví, hrozí, že už si nezahraje.

Proto je odhodlaný přesvědčit jedinou dívku, která z něho nepadá na zadek, že by jej měla začít doučovat. Jako protiváhu jí nabídne zvednutí popularity, což by jí mohlo přihrát body u jejího objevu. Nepočítal ovšem s tím, že když se pro jednou nebude chtít dostat nějaké holce do kalhotek, začne mu na ní záležet víc, než by si představoval.

Nakladatel: Creatspace (EN), Baronet (CZ)
Počet stran: 358 (EN), 424 (CZ)
Vazba: Brožovaná i vázaná (EN, CZ)
Vydání v USA: 24.2.2015
Vydání v ČR: 24.2.2016

Datum četby: 3 dny, květen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Výborný kousek, který by rozhodně neměl zapadnout. Jsem zvědavá na další díly.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Řekněme si to na rovinu hned v úvodu -> TAHLE KNIHA JE BOŽÍ. Vlastně je MEGABOŽÍ. Od začátku do konce. Možná si myslíte, že jde o klasickou a stokrát ohranou zápletku (ne, že byste byli daleko od pravdy), ale tohle je prostě něco víc. Něco, co vám dokáže vykouzlit úsměv na tváři, probudit ve vás smutek, naštvání a hromadu další emocí.

Elle Kennedy přišla se žhavou a neuvěřitelně vtipnou romancí, která by vám rozhodně neměla uniknout, protože tohle je kousek, který všechny ostatní naprosto převyšuje. Oba hlavní hrdinové jsou neuvěřitelní sympaťáci, co se vám vloudí do srdíčka… ani pořádně nevíte jak. Hannah je skvělá držkatá hrdinka a Garrett je správný stejně držkatý prevít, dohromady tvoří neuvěřitelnou dvojku, která vás neustále nechává napnuté.

Přesně takovýto typ vysokoškolských romancí mám ráda. Nejde o žádnou insta-lásku, ačkoliv ano, vše se uděje během poměrně krátkého času, ale o dosti komplikovaný vztah, kdy si sice myslíte, že víte, co se asi tak bude dít, ale autorka vám pěkně zamotá hlavu. Obrovské plus dávám také za to, že se pro změnu vše motá okolo hráčů hokeje a ne fotbalu. Samozřejmě je mi jasné, že pro Američany hraje fotbal prim, ale ani hokej by neměl zůstávat v pozadí… navíc já hokej naprosto zbožňuju. Je to můj nejoblíbenější sport a můžu ho v jakékoliv dávce. Myslím, že bych si měla najít víc takhle zaměřených knih, protože mě to čtení pak baví dvakrát víc.

Všechny postavy mají nějakou tu jiskru, nemluvě o neuvěřitelných hláškách. Líbí se mi, že její mužské postavy na mě opravdu jako chlapi působí. To v mnoha knihách žánru prostě nebývá, jelikož většinou dostaneme jakousi ženskou verzi mysli muže a to se snad všichni shodneme, že to moc ok není. Tady se bát nemusíte. Celý její svět je prostě tak sympatický, že vás čtení bude neuvěřitelně bavit. A pokud se i další díly ponesou ve stejném duchu, našla jsem svou oblíbenou new adult sérii.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Veronika napsal:

    má vyjít i v Češtině?? 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..