Padlo mi do oka (4)

Minulý týden jsem vynechala, protože jsem tak nějak neměla chuť něco psát. Už i tak toho bylo na blogu více než dost, navíc vypisovat vždycky pět knih nebo sérií dokáže být taky poměrně časově náročné (no dobře, zase tak příšerné to není, jinak bych to nedělala, žj) a prostě se mi nechce. Taky vás někdy posedne neskutečná lenora, anebo to tak mám zase jenom já…? Dneska se podíváme na lechtivější notu, když už mám za sebou podobně laděnou účast na The Book Affair v Londýně (brzy se dozvíte víc).

Hero ~ Samantha Young
Po tomhle kousku pokukuju už zatraceně dlouho. Sice jsem zase tolik knih od Samanthy Young nečetla, ale její série Dublin Street (vychází postupně v češtině) s emi líbí, i když na ní není nic extra novodobého. Navíc je to hrozně milá ženská i osobně a obálka kniha mi přijde zatraceně sexy.

Alexin otec byl její hrdina, dokud nezjistila, že ona a její matka nebyly jeho jediná rodina. Od toho odhalení se snažila vést svůj život jiným směrem a netrápit se důsledky tajemství jejího otce. Jenže pak potkala muže, který ony důsledky pocítil, proto se Alexa rozhodne mu pomoci. Jenže Caine od ní žádnou pomoc nechce, proto se rozhodne, že udělá vše pro to, aby ho nenáviděla a konečně mu zmizela ze života. Jenže stane se spíše pravý opak.

Série Off-Campus ~ Elle Kennedy
Této série jsem si všimla teprve nedávno. Všichni na ni pějí ódy nejen díky romanci, ale taky díky humoru a jak určitě víte, přesně takový mix mám ráda. Navíc mám prostě slabost pro příběhy z vysokých škol (asi si nějak podvědomě nechci uvědomit, že jsem vysokou školu ukončila už před dvěma roky :D).

Prozatím jsou u série ohlášené tři díly a každý z nich se videntně věnuje jinému páru (klasicka dlouhých telenovel), hlavní pojítko jsou tedy tři kamarádi a jejich láskové trápení. Garrett potřebuje prolézt z předmětu, k čemuž potřebuje pomocnou sílu jeho psolužačky, která je vůči jeho kouzlu naprosto imunní. Jak už to tak ale dopadá, co se škádlívá, to se rádo mívá a ani tohle nebude výjimka. Logan zase nemůže dostat z hlavy dívku, kterou od sebe odehnal. Je rozhodnutý jí poslední rok školy opět získat zpátky a nevzdá se, dokud se mu to nepovede. Už jsem se zmínila, že jsou všichni tři kluci hokejoví hráči? Ne? Pokud žerete hokej stejně jako já, uznáte, že podobně laděných Na sérií je prostě málo.

Série The Legal Briefs ~ Emma Chase
Sérii Zapletený mám moc ráda díky úžasné humoristické stránce a hezky lechtivému obsahu. Když jsem se tedy dozvěděla, že autorka tento rok přijde rovnou se třemi díly nové série, věděla jsem, že si ji musím přečíst, ať už bude jakákoliv. Styl vyprávění mi prostě sedí a věřím, že se mi bude líbit. Navíc Emma Chase je i naživo neuvěřitelně sympatická ženská, co má sen jednou přijet do Prahy.

Opět se jedná o trilogii (viz info výše), tentokrát se podíváme na okruh právníků, ovšem vypadá to, že se v sérii tu a tam ukážou také postavy ze Zapleteného, takže jsem osobně zvědavá. Stanton se sice vydá za cestou získat zpět svou středoškolskou lásku, která se hodlá vdát, ale brzy přijde na to, že to co hledal a co potřebuje, má už pěkně dlouho pod nosem. Jake si na sebe vezme daleko větší břemeno, než by rád, jenže ke konci se ukáže, že lepší rozhodnutí udělat nemohl a Brent se rozhodne dostat ženu, kterou zná jako hodnou holku odvedle, co dospěla v pořádného predátora. Ne pro něj není odpověď.

Série Manwhore ~ Katy Evans
Myslím, že název vypovídá sám za sebe, že? O co asi tak půjde…? No přece o nekonečnou lásku 😀 Jo, až po hromadě pořádného sexuálního napětí. V ringu mě sice Katy Evans mírně iritovala hlavní hrdinkou, ale věřím, že se autorka konečně vypsala, protože to podle ukázek vůbec nevypadalo špatně.

Malcolm Kyle Preston Logan Saint byl pojem. Záhadný. Bohatý. Legendární. Nikdo o něm ale nic pořádného nevěděl. A proto na odkrytí jeho tajemství nastoupila Rachel. Je odhodlaná mu přijít na kobylku, odhalit nějaký skandál a udělat si kariéru. Nepočítala ovšem s tím, že jeho kouzlu nakonec sama propadne. Jenže budou mít svůj šťastný konec, anebo je žádný nečeká?

Série The Fowler Sisters ~ Monica Murphy
Knihy Monicy Murphy mám moc ráda, což určitě víte, pokud mě pravidelně sledujete. Po lechtivější sérii Billionaire Bachelors Club přišla s další pořádně žhavou sérií, která mě uchvacuje hlavně svými obálkami. Strašně se mi líbí ty barvy, jsou to totiž přesně mé oblíbené barvy, počínaje fialovou. Taky se mi líbí, že všechny barvy obálek tak nějak korespondují se jmény hrdinek.

Série vypráví příběhy tří sester, Violet, Rose a Lily, které se narodily do bohatství, byly vychovány k úspěchu, jsou připravené milovat a jsou předurčeny k tomu, aby se nevzdaly jen tak. Violet se vzpamatovává z rozchodu s mužem, s nímž si myslela, že stráví zbytek života. Rose se učí říkat ne, myslet více na sebe a na to, že umí být také dostatečně sebevědomá, když chce. Lily je sice nejstarší, ale také dělá nejvíce chyb a nejvíce problémů, před nimiž se snaží utíkat, seč jí síly stačí, jenže problémům se člověk musí jednou postavit.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..