Owning Violet

OwningViolet_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Owning Violet
Knižní série: The Fowler Sisters
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocenís: 4 hvězdičky

Violet vždycky chtěla stá po boku muže, který by ji miloval, byl by tu pro ni a vytvořil by s ní domov, aby se konečně cítila v bezpečí. Místo toho tráví život po boku muže, u něhož je zjevně práce na prvním místě a raději si pro radovánky odskočí někam bokem, než aby se věnoval Violet a jejich společné budoucnosti.

I přesto Violet věří, že se Zachara vybouří, požádá jí o ruku a společnými silami Fleur Cosmetics dostanou ještě dál. Jenže pak se do všeho zaplete možnost povýšení a místa v Londýně, otravná a vypočítavá kolegyně Pilar a nebezpečně přitažlivý a sebejistý Ryder. Violet se ovšem nevzdá bez boje a konečně si vezme to, co chce.

Nakladatel: Bantam (EN)
Počet stran: 400 (EN)
Vazba: Brožovaná i ebook (EN)
Vydání v USA: 2.12.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Promo ke knize

Datum četby: 3 dny, květen 2015, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nebylo to vůbec špatné, ale nějak jsem si při čtení připadala jako bych sledovala porno v přímém přenosu jen s lepšími dialogy a příběhem 😀

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Monicu Murphy jsem si jako autorku opravdu oblíbila. Líbí se mi její new adult série, líbí se mi její erotika. Oba žánry jsou v jejím podání někdy až moc žhavé, až si začínám říkat, kolik toho jako čtenář v jedné knize ještě dokážu snést, ale kdovíproč mě její podání příběhů baví, protože narozdíl od všech ostatních nemá zápletky tak úplně kýčovité a dokážou překvapit.

Série z prostředí kosmetické firmy je pro mě milým překvapením i mírným zděšením. Mé zděšení přicházelo v erotických chvílích, kdy jsem se snad musela červenat i na prdeli a říkat si, proboha… ještě že nikdo neví, co právě čtu za pasáž, jinak bych se hanbou propadla.

Hlavní hrdinové sice pro mě nebyli úplně to pravé ořechové, ale i tak jsem jim fandila až do samotného konce. Violet byla na můj vkus až moc plachá a pak najednou žhavá jak láva, Ryder byl až moc velký manipulativní parchant a pak roztomilý plyšáček, tak nějak jsem se s tím prostě nedokázala úplně srovnat.

Kniha se ovšem četla výborně. Myslím, že Pilar se zapsala do mé topky na seznamu největších knižních mrch, kterým byste s radostí zakroutili krkem. Vypadá to, že mi nebude pít krev jen v prvním díle ale rovnou ve všech třech. To bude jízda!

Příběh je vyprávěný z pohledu obou hlavních hrdinů, oba dva něco v minulosti ovlivnilo natolik, že se jejich život teď řídí jinými hodnotami, než by rádi. Když ale přijde na řadu chtíč, nemůžou mu ani jeden vzdorovat a vlastně vůbec nechtějí. Ani jeden ovšem nevěří, že by to mohlo přerůst v něco víc než nezávazný románek a dál už si to určitě dokážete představit…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..