RC review: Já nejsem neviditelná

JaNejsemNeviditelna_bookAutor: Marcus Sedgwick
České datum vydání: 2.3.2015
Žánr: young adult, ze života
Nakladatel: CooBoo

Laureth Peaková je šestnáctiletá holka jako každá jiná… tedy až na to, že je už od narození slepá. Občas dokáže rozeznat jen slabé změny světla, ale zrak jí vážně nechybí. Neteskní po něčem, co nikdy nepoznala. Naučila se se svým handicapem žít tak dobře, že ho okolí na první pohled nepozná. Ale samozřejmě ani ona se tak úplně bez pomoci neobejde.

I z toho důvodu s sebou musí vzít svého sedmiletého brášku Benjamina, aby našli svého tátu. Ten je totiž oblíbený spisovatel, který poslední roky nepřetržitě pracuje na knize zabývající se koincidencí, tedy shodou několika situací, úkazů a zdánlivých náhod, které mají tendenci se opakovat. Je koincidencemi doslova posedlý, proto se rozhodl pátrat také v jiných zemích a vydal se do Švýcarska.

Jenže jak to tak vypadá, jeden z jeho zápisníků se dostal až do New Yorku, protože ho tam nalezl někdo, kdo si napsal o slíbené nálezné. Nejen že Laureth vyděsí tohle, ale také to, že jí otec kdovíproč nezvedá telefon. Znamená to snad, že se mu něco stalo? A proč to jejich matku vůbec nezajímá a v klidu si odjede na dámskou jízdu. Proto Laureth nezbyde nic jiného, než se vydat po jeho poslední stopě a doufat, že ho najde…

PODÍVEJTE SE NA RECENZI NA BLOGU NEOLUXORU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..