RC review: Remy

Remy_bookAutor: Katy Evans
České datum vydání: 6.8.2014
Knižní série: V ringu (REAL)
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance, drama, erotika
Věková hranice: 18+
Nakladatel: Baronet

Remington Tate se už v životě naučil, že láska ho nejspíš nečeká. Proto když spatřil Brooke, věděl, že musí být jeho a že ji o tom musí urychleně přesvědčit.

Bál se jí ale o sobě prozradit pravdu a i když po ní nesmírně toužil, držel si ji od těla ze strachu, že jakmile se dozví, co ho ve skutečnosti ovládá ze všeho nejvíc, opustí ho.

Neočekával, že mu naprosto převrátí svět vzhůru nohama a nejdůležitější pro něj bude hlavně její bezpečí. Remy má totiž nejednoho nepřítele, který by se mu rád dostal na kobylku. A když si k sobě po všech peripetiích s Brooke opět najdou cestu, nenechá ji už znovu odejít.

Repete z pohledu muže

Snad je už nepsaným pravidlem, že každá čtenářsky úspěšnější a oblíbenější romatická a erotická série by měla mít svou knihu, v níž příběh vypráví hlavní mužská postava. Není tomu vyjímkou ani v tomto případě a my tak dostaneme i Remyho pohled na věc.

Překlad

Českému překladu nemám moc co vytknout. Po prvních dvou dílech jsem si na volbu slov tak nějak už zvykla. Velké plus rozhodně bylo také to, že jsem nemusela neustále číst to, jak byla Brooke z Remyho hotová, ačkolivi on z ní byl hototvý až až.

Postřehy a pocity

Remy je poměrně komplikovaná postava. Jeho naprostá posedlost Brooke je dost na pováženou a v reálném životě bych si řekla, že by se od něho měla ženská držet co možná nejdál, ať už má tělo jako bůh nebo ne, ale když to prostě budeme brát jen jako romantickou knihu s pořádné žhavými scénami, zase tolik to neškodí. Některé jeho myšlenky se mi moc líbily a i když jsem už dopředu věděla, jak co probíhalo, líbilo se mi to daleko víc než původní knihy. Přišlo mi, jako by se daleko více projevila jeho osobnost i jeho vlastní kouzlo. A o to to bylo všechno lepší.

Hodnocení

Docela mě překvapilo, nakolik mě tato kniha bavila. Po prvních dvou knihách jsem nejspíš přešla do určitého typu letargie, do něhož jsem se dostala díky místy naprosto protivnému hlasu Brooke. Naopak Remyho pohled byl svěží, ačkoliv vyprávěl příběh, který už dávno znám, jen z jiné strany.

Když člověk překousne ty jeho litanie na téma úžasnosti ženy, jíž je doslova posedlý a nedokáže bez ní žít, je to docela fajn počtení. Sem tam se člověk dozví pěkné střípky romance, jindy ale zbytečně tlačí na pilu. Jediné větší mínus je to, že jsem očekávala v této knize obsahy obou předchozích dílů, a místo toho jsem se plácala pořád v tom prvním a ten druhý jsme vzali nějak moc šupem. Docela škoda. Remy si tak zaslouží 4 hvězdičky.

Knihu Remy si můžete objednat na stránkách nakladatelství Baronet.

Chtěla bych touto cestou poděkovat nakladatelství Baronet za poskytnutý recenzní výtisk knihy.


Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..