Valentýnská fotosoutěž

Ať už Valentýna slavíte anebo ne, naší soutěži prostě nemůžete říct ne! Zapojte svého kreativního ducha a trochu nás taky potěšte…

Protože se blíží svátek všech zamilovaných (tedy, alespoň ten světový, našeho tradičního se dočkáme v květnu) a my vás máme rádi a víme, že vy nás určitě taky, máme tu pro vás soutěž. Co musíte udělat, abyste mohli vyhrát?

Vašim úkolem bude vyfotit sebe a milovanou věc,
která souvisí s knihomolstvím.

Může to být cokoliv  – vaše oblíbená kniha, záložka, obal, místo na čtení. Zkuste si potrápit hlavičky a přijít se zajímavou fotkou. Pokud na ní budete mít také něco z našeho eshopu, budeme ještě radši. A jaká cena čeká na výherce?

1. místo od nás získá dárkový poukaz v hodnotě 200 Kč, 2. a 3. místo pak dárkový poukaz v hodnotě 100 Kč na nákup v našem eshopu. Soutěž je určená všem z České republiky či s českou poštovní adresou a probíhá od dnešního dne do 16.2.2015.

Své soutěžní fotografie společně s průvodním dopisem (tedy alespoň nějakou tou informací o tom, co pro vás zrovna ta věc na fotce znamená) zasílejte na email soutez@kniznivesmir.cz, do předmětu emailu uveďte Valentýnská soutěž. Výherce vybereme podle vlastního vědomí a svědomí, takže nás zkuste něčím uchvátit.

Budeme se na vše soutěžní výtvory těšit!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..