RC review: Vášnivý svůdník

VasnivySvudnik_bookAutoři: Christina Lauren
České datum vydání: 4.2.2015
Knižní série: Wild Seasons
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Nakladatel: Jota

Co uděláte, když se jedna oslava v Las Vegas zvrhne daleko víc, než byste předpokládala a vy skončíte vdaná za jednoho přitažlivého chlápka, kterého jste potkala v baru?

Sbalíte si svých pět švestek a vydáte se do Paříže! Protože… proč ne? Jediné, co kdy v životě chtěla Mia dělat, byl tanec. Její sen ovšem vzal za své ve chvíli, kdy skončila pod koly auta. Nezbylo jí tak nic jiného, než se podřídit přání otce a dělat to, co chtěl on. Únikem před nechtěnou budoucností je jí jeden víkend v Las Vegas se svými nejlepšími kamarádkami. Na vlastní kůži tak zjistí, jaké to je prožít nezapomenutelnou noc v městě nekončící zábavy.

Jaké je ale její překvapení, když se druhý den probudí s prstýnkem na ruce a velice útržkovitými vzpomínkami na divokou a pěkně žhavou noc v náručí muže, kterému o sobě prozradila téměř vše a to naprosto bez zábran. Za všechno ovšem může jeho kouzlo, díky němuž se snad poprvé cítila být sama sebou, nemusela myslet na budoucnost a prostě si užívala života.

A když jí Ansel nabídne, že by s ním mohla odjet do Paříže a dát jejich manželství alespoň nějakou šanci, vidí v tom Mia skvělou únikovou cestu. Kdo by mohl odolat muži tak vtipnému, pohlednému a naprosto svůdnému jako je Ansel? I kdyby se snažila, osudu člověk stejně neunikne.

PODÍVEJTE SE NA RECENZI V NEJNOVĚJŠÍM ČÍSLE
MAGAZÍNU NEOLUXOR ŽIVĚ! (STR 18.)

A TAKÉ NA SAMOTNÉM BLOGU
NEZAPOMEŇTE ODEBÍRAT RSS KANÁL

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..