Knihy měsíce – prosinec 2014

Starý rok je za námi, nový rok zase před námi. Jaké byly ty nej knihy prosince?

Reluctantly RoyalFour Years LaterRecklessly RoyalSearching for PerfectPlayedHookedŠanceRoštěnkaDirty Rowdy ThingKořistWild

Hitparáda

Nejlepší kniha
Roštěnka (Alice Clayton)

Proč: I když druhý díl nebyl tak „hype“ jako ten první – a upřímně, proč by taky měl být? – bavila jsem se stejně skvěle. Líbilo se mi, že se autorka rozhodla zaměřit na další obyčejné problémy, které ve vztahu bývají.

Nejhorší kniha
Played (Liz Fichera)

Proč: Tuhle knihu mě bolelo číst. Zápletka byla naprosto postavená na hlavu a nedokázala jsem hlavní hrdince odpustit to, co dělala vlastnímu bratrovi. Romantická linka byla takřka nijaká. Naprosto promrhaný potenciál.

Největší překvapení
Kořist (Andrew Fukuda)

Proč: Zatímco první díl byl tak nějak fajn, ale něco mi na něm vadilo, druhý mě překvapil tím, jak moc mě chytnul a pustil až na samotném konci. Pravda, asi za to mohla i jistá nechutnost, které jsem nedokázala uvěřit, ale hlavně ten zvrat na konci byl teda pěkná síla.

Největší zklamání
Recklessly Royal (Nichole Chase)

Proč: Ne, že by to jako bylo tak ohromné zklamání, ale tak nějak jsem celou dobu čekala na nějaké to boom, aby mi příběh vzal úplně vítr z plachet a já čekala, co se bude dít. Hlavní hrdinové byli fajn, ale že bych z nich byla odvázaná se taky říct nedá.

Nejnapínavější kniha
Kořist (Andrew Fukuda)

Proč: Rozhodně nejnapívanější kniha. Sledovala jsem vývoj událostí s očima pomalu na vrch hlavy. Pořád se něco dělo a když se nic nedělo, měla jsem strach z toho, co se bude dít.

Nejvtipnější kniha
Dirty Rowdy Thing (Christina Lauren)

Proč: Když to tak vezmu tak vyloženě k popukání nebyla, ale rozhodně nejvtipnější z toho všeho, co jsem za prosinec přečetla. Samozřejmě byla taky pěkně žhavá a frustrující, přesně tak to autorky umí nejlépe.

Nejnudnější kniha
Šance (Katy Evans)

Proč: Zatímco v prvním díle mi hlavní hrdinka brnkala na nervy, v druhém mi je skoro drásala. Nelíbilo se mi, jak se celkově chovala a nemohla jsem ji vystát.

Nejromantičtější kniha
Searching for Perfect (Jennifer Probst)

Proč: Ach, tohle bylo tak neuvěřitelně milé, hezké, poťouchlé a romantické, ačkoliv ona pořádně nevěděla, co chce, ale on se nevzdával a byl naprosto nerdovský a… přečtěte si to! Vyjde v češtině!

Nejočekávanější kniha
Dirty Rowdy Thing (Christina Lauren)

Proč: Nevím, jak jste na tom vy, ale já každou jejich knihu netrpělivě vyhlížím a potřebuju si nutně přečíst, i když vím, že zápletka je stokrát ohraná a že si už dopředu dokážu vymyslet konec. Noooo aaaa coooo, stejně je žeru.

Knižní série objevená v tomto měsíci
Hooked (Liz Fichera)

Proč: Na tuhle sérii jsem se chystala už dlouho. Hlavně proto, že mi přišla anotace odlišná od všeho toho, co se na mě valilo. Ale tak nějak mě nevzala za srdce, jak jsem si myslela. Hlavně mě tedy irirtoval druhý díl.

Nejlepší cover knihy
Reluctantly Royal (Nichole Chase)

Proč: Jako promiňte… ale tahle obálka je naprosto uhrančivá. Ten chlápe mi někoho strašně připomíná, ale nevím, o koho jde, ale i tak mě vybízí k tomu, abych si kruci tu knihu přečetla… protože TEN POHLED!

Nejhorší cover knihy
Wild (Sophie Jordan)

Proč: Není nejhorší, ale strašně mi vadí ta barva. Jako by to hodili do nějakého filtru, ale vypadá to zatraceně divně. Nechápu, jak mohl mít první díl série tak nádhernou obálku… a u těch dalších dvou to tak zkazili.

Největší crush
Simon (Roštěnka ~ Alice Clayton)

Proč: Protože prostě SIMON! Toho chce každá! A jestli ne… tak má asi někoho lepšího a v tom případě smekám.

Hrdina měsíce
Nate (Searching for Perfect ~ Jennifer Probst)

Proč: Fajn chlápek, který je rozhodnutý najít si manželku a usadit se a je pro to ochotný jít do seznamovací agentury, protože si už neví rady a chce se změnit? Count me in!

Hrdinka měsíce
Chelsea (Four Years Later ~ Monica Murphy)

Proč: Chudák holka si toho taky užila dost… a s Owenem to ze začátku taky nebyla zase taková výhra. Ale zvládla to všechno na jedničku a já si ji moc oblíbila.

Pár měsíce
Harlow & Finn (Dirty Rowdy Thing ~ Christina Lauren)

Proč: Nebyl to úplně ideální pár. Hlavně se k sobě vážně nehodili. Ale tak nějak jim to fungovalo a nakonec se ukázalo, že se jeden k druhému hodí perfektně.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..