Wild

Wild_bookAutor: Sophie Jordan
Originální název: Wild
Knižní série: The Ivy Chronicles
Díl: třetí
Žánr: new adult, romance
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Georgia dělala vždycky to, co po ní její panovačná matka chtěla. Učila se na výbornou, chodila do kroužků, které jí matka vybrala, přátelila se jen s těmi správnými lidmi a nakonec chodila s tím správným klukem, s nímž si myslela, že také uspořádá velkou svatbu a po jeho boku zestárne. Jenže všechna tahle její uměle vyvolaná bublina praskla ve chvíli, kdy se s ním Harris rozešel s tím, že je nudná, předvídatelná, nudná a že raději půjde na zelenější pastviny… nemluvě o tom, že ji už pěkně dlouho podváděl.

Georgia se z takového nařčení nemůže vzpamatovat. Začne pochybovat o sobě samé, o celém svém nalinkovaném životě a o tom, že se vlastně neumí asi ani chovat jinak, než korektně. A pak se rozhodne zajít do místního „tajného“ sexuálního klubu.

Ve chvíli, kdy jí pohled padne na Logana, mladšího bratra přítele své nejlepší kamarádky, začne se v ní něco měnit. Neví, co to je, má z toho strach a nejradši by se všech těchto pocitů zbavila, jenže Logan jí nedá možnost. Zdá se, že v něm svým polibkem zažehla neuhasitelnou jiskru. Je všude, kam se hne, a když ne, alespoň na něj neustále myslí. Bojuje sama se sebou, aby mu nepodlehla, ale ještě raději by udělala pravý opak. A Logan se rozhodně nenechá odbýt…

Nakladatel: William Morrow (EN)
Počet stran: 320 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 18.11.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, prosinec 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Všechny tři díly byly naprosto skvělé, ačkoliv mi sem tam něco vadilo.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Musím říct, že jsem moc ráda, že jsem tuto sérii zkusila, ačkoliv anotace zněly všechny jako jedno velké klišé. V konečném důsledku možná kýčovité a klišoidní i byly, ale vůbec mi to nevadilo, protože jsem je slupla jako maliny.

Ano, je to přesně tak prvoplánované, jak to zní. Ale je mi to upřímně naprosto fuk. Sice mě Georgia neustále štvala tím, jak Logana odháněla a vlastně ani sama nevěděla, co chce. Na druhou stranu to byl přesně ten typ příběhu, co mě baví od začátku do konce a nemůžu přestat číst, jen abych věděla, co se bude dít. A taky byl pořádně žhavý… fíha.

Jen jsem občas měla pocit, že Logan nemá skoro devatenáct, ale tak 25. Navíc to jejich neustálé dohadování o věkovém rozdílu 2 roky mě dostávalo. Chápu, v Americe se to dost řeší, u nás je docela fuk, jestli 18-ti letý středoškolák chodí s 20-ti letou holkou na výšce (anebo to tak vnímám jenom já?).

Chci svého vlastního Logana. A chci ho hned! Muhaháááá, tak mám smolíka, no 🙁 Každopádně se těším, jestli a s čím novým autorka přijde. Série The Ivy Chronicles mě bavila od začátku do konce. Měla sympatické hrdiny, vtipné a často i pěkně žhavé dialogy, zajímavé i srdcebolné příběhy a hlavně pěknou dávku romantiky. A to já mám v poslední době ráda.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Dragita napsal:

    Sophie Jordan? To bude něco pro mě, když mám náladu na podobnou četbu 🙂 Jak moc těžká angličtina tam je? Jsem začátečník 😀
    Dragita recently posted..Vyhlášení soutěže o knihu Posledná PozemšťankaMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..