Veselé Vánoce i nový rok 2015!

ChristmasVětšina z vás už určitě sedí u štědrovečerní večeře, nebo ji teprve chystá. U nás se to všechno rozjede na plné obrátky za pár minut, ale nebyla bych to já, abych vám nepopřála.

Ať se vám v rodinné pohodě líbí, pod stromečkem najdete to, co si přejete a do toho nového roku 2015 vám přeju jen samé úspěchy a úsměvy na tvářích! I když jde všechno z kopce, najděte si chvilku na to, abyste se na svět usmáli, popovídali si s kamarády, rodiči, protože na tom světě nikdy nejste sami a vždycky vám někdo tu pomocnou ruku podá, uvidíte.

Děkuji vám za další úžasný rok plný knih, tlachání a nevšedních zážitků. Přeju si, aby i ten příští byl stejně vydařený, anebo rovnou ještě lepší 🙂

Počínajde dnešní půlnocí dávám blog do stavu rekonstrukce, takže jakékoliv novinky a zajímavosti budu ventilovat jen skrz facebookovou stránku. Otevírat snad budu po novém roce, takže se stále máte na co těšit. Mějte se hezky a užijte si pohádky.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Marillee napsal:

    Děkujeme, Tobě taky krásné svátky a mnoho úspěchů v soukromém i tom virtuálním životě! 🙂 A už se těším, jak bude blog vypadat. 🙂
    Marillee recently posted..AKVAREL | Wall-e & EveMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..