Searching For Perfect

SearchingForPerfect_bookAutor: Jennifer Probst
Originální název: Searching for Someday
Knižní série: Searching For
Díl: druhý
Žánr: romance, erotika, magie
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Kennedy si zvykla na to, že má svůj život pod kontrolou. Tu a tam si užívá příležitostných flirtů, společně se svými kamarádkami provozuje seznamovací agenturu Kinnections a vše jí vychází tak, jak by si přála. Jenže ve chvíli, kdy narazí na nemožného, přitom roztomilého inženýra Neda, který zoufale touží najít budoucí manželku a spřízněnou duši, rozhodne se mu pomoci.

To ale netušila, že jí tenhle pracovní úkol pořádně zamíchá kartami. Nate sice nevypadá jako by vypadl z žurnálu, ale to se dá snadno napravit. Horší to bude s jeho převychováním. Při svém pátrání po manželce si tohototiž  z ženských časopisů nastudoval, co jenom mohl, ale všechny své poznatky používá špatně. Nepomáhá ani to, co mu radí jeho starší bratr.

Ken ale není z těch, co by se snadno vzdávala. Zatímco s Nate pracuje na změně jeho postoje k ženám, čím dál tím víc propadá jeho osobitému kouzlu. Jenže moc dobře ví, že nedokáže být tou, kterou on potřebuje. Nemůže se na někoho příliš vázat, nechce, aby ji neustále pronásledovala budoucnost. Ale ani Nate to s ní nemíní vzdát…

Nakladatelství: Pocket Books (EN)
Počet stran: 384 (EN)
Vazba: Pevná vazba i ebook (EN)
Vydání v USA: 29.4.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, prosinec 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Jennifer Probst, já tě prostě zbožňuju! A chci svého Natea!

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: K četbě druhého dílu jsem se dostala až během vánočních svátků, protože jsem si řekla, že si o volnu budu číst to, co už tak dlouho odkládám a co mi pomáhá se při četbě uvolnit. Jsem moc ráda, že jsem se do knihy konečně pustila. Připomněla mi, proč jsem si knihy Jennifer Probst tak moc oblíbila.

Nečekejte nic převratného, ostatně vás na to upozorňuju snad v každé své recenzi. Je to klasická romanťárna, u níž je dopředu jasné, jak to skončí. A přesně tak to mám ráda. Nenásilné, příjemné, vtipné a pěkně žhavé. Hlavní hrdinové mi byli sympatičtí a chvílemi jsem skoro nedýchala, protože jsem měla obavy z toho, co ještě vyvedou.

Do Neda jsem se naprosto zamilovala a líbilo se mi, že to nebyl jen takový ten typický ťunťa, ale měl v sobě utajeného lamače srdcí. Alespoň to mé tedy zlomil. A to tím, že jsem na něho bohužel v reálném životě ještě nenarazila. Pokud o nějakém podobném jedinci víte, dejte mi okamžitě vědět.

Ken mi samozřejmě občas pěkně brnkala na nervy, ale ono to tak nějak chodí. Mít za sebou to, co ona, nejspíš mě to také takhle vztahově poznamená. Na druhou stranu klobouk dolů za to, jak se se vším dokázala vyrovnat a nakonec ze všeho vyšla jako vítěz.

Autorka píše přesně ten typ knih, se kterými si ráda sednu do křesla klidně i opakovaně. Nehraje si na něco, co není, a prostě píše pro čtenářky, co si chtějí po náročném dni odpočinout a přiblble se usmívat na stránky příběhu. Je to přesně ten typ knih pro mě.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..