Recklessly Royal

RecklesslyRoyal_bookAutor: Nichole Chase
Originální název: Recklessly Royal
Knižní série: Suddenly
Díl: druhý
Žánr: new adult, romance
Věková hranice: 18+
Hodnocení 4 hvězdičky

Cathy vždycky věděla, kde je její místo a co se od ní očekává. Narodila se do královské rodiny, vždycky byla na očích veřejnosti, nemohla si dovolit svou rodinu i svůj lid nějak zklamat. Ale teď, když její nejstarší bratr konečně našel tu pravou a chystá svatbu, cítí, že jí samotné také něco chybí.

Nikdy nepoznala, jaké to je být opravdu zamilovaná. Nikdy si nenašla někoho, kdo by ji měl rád pro ni samotnou a ne pro její slávu a peníze. Už má dost toho, že má ještě pořád svůj věneček a nemůže se ho zbavit.

Jenže pak se objeví Samanthin kamarád David a Cathy najednou začne cítit věci, jaké dřív necítila. Neví, jestli je to jen chtíč, anebo něco víc. Ale s každým dalším dnem ji David přesvědčuje o tom, že by opravdu mohl být ten pravý…

Počet stran: 384 (EN)
Vazba: ebook i brožovaná vazba (EN)
Vydání v USA: 25.3.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 3 dny, prosinec 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Takové roztomilé zamilované princeznovské čtení 🙂

Oficiální web autora

Můj názor: Snad každá holka alespoň jednou chtěla být jako malá princezna. Samozřejmě pak už byly ty sny a představy jiné, já třeba chtěla být prezidentkou nebo geniální pianistkou. No, nic z toho mi nevyšlo, tak alespoň bloguju, protože vykecávat se mi jde dobře.

Na tuhle princeznovskou sérii jsem jaksi zapomněla, ale vrátila jsem se k ní moc ráda. Hlavní hrdinka Cathy je milá, sympatická, při čtení se do ní dokážete vcítit. Ne všechno pozlátko znamená, že se člověk má hned dobře. Těžko říct, jestli to v královské rodině takhle opravdu vypadá, ale možné to určitě je.

Je to celé taková hezká pohádka, v níž se sice objeví nějaký ten „padouch“, ale stejně to všechno plyne tak hezky a přirozeně, že si u knihy hlavně odpočinete a zaácháte si nad tou hezky rozvíjející se romancí. David je prostě milý, od začátku do konce.

Samozřejmě v knize narazíme na pěkně žhavé chvilky, které nám vše hezky opepří. Je to takový klasický mix romance s erotikou, která neurazí, ani výrazně nepřekvapí. Je ovšem milá a zpříjemní mám večer.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..