Nejlepší dárek na Vánoce? S knižní tématikou!

Jistojistě jste si toho už všimli, ale Vánoce nám klepou na dveře. Někteří z vás už mají dárky nakoupeny, někteří zběsile běhají a shánějí to pravé a některým je to tak nějak úplně šumák. Loni (či předloni?) jsem vám sepisovala články s tipy na knížky, které koupit dětem, rodičům, kamarádům i prarodičům, letos mám dost starostí s vánoční poradnou Neoluxoru, takže jsem ráda, že žiju.

To ale neznamená, že vás na něco suprovního neupozorním! Pokud se ještě sem tam na můj blog podíváte, víte, že jsme rozjeli eshop pro všechny správné knihomoly. Nově máme ovšem v nabídce také dárkové poukazy, které můžete někomu z blízkých zakoupit a on už si u nás za danou částku něco pěkného vybere… anebo můžete rovnou své rodiče, nebo kamarády poprosit, aby vám takový dárkový poukaz koupili. Kdo pro vás vybere dárky lépe než vy sami?

Kromě dárkových poukazů jsme si pro vás nově připravili hromadu nových motivů pro placky! Máme například kompletní HP ságu! A to jako vážně, vážně chcete! Vypadají totiž děsně cool (viz). Samozřejmě máme také plno dalších nových motivů, některé ze starých jsme doplnili. Dále máme nové motivy pro záložky a přidali jsme i některé starší skladem. Nově máme supr čupr přívěsky! Na náušnicích se ještě pracuje, takže se na ně můžete alespoň těšit. No a nesmím zapomenout taky na nové plakáty… Sherlocka snad žerete všichni.

To jsou novinky, které stíháme dodat snad do Vánoc, pokud objednávku provedete co možná nejdřív. Bohužel za rychlost pošty neručíme, takže vám nemůžeme stoprocentně slíbit, že do Štědrého dne opravdu dorazí. Každopádně reagujeme na vaše přání, brzy přidáme také záložky s novými motivy, které už máme na plackách a pilně pracujeme na spoustě dalšího.

Děkujeme, že k nám pravidelně chodíte, nakupujete, doporučujete a píšete články! Pokud vám od nás už něco přišlo a napsali jste o tom článek, linkněte mi ho do komentářů, moc ráda se podívám! Jestli máte nějaké dotazy, nápady a tak dále, napište nám je a my uvidíme, co půjde udělat.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Omg omg omg…. Zakazat si kupovat knizky bylo to nejlepsi rozhodnuti, co jsem v tuto chvili mohla udelat – zbude mi spousta penez na nakupy u vas. A ze se uz nemuzu dockat! Musim mit vse se Sherlockem a Harrym :3 :). Diky za vas eshop, nejlepsi darek, co jste knihomolskym dusim mohly dat 🙂 🙂 :).
    Eliška Elise Jey recently posted..Vánoční filmové tipyMy Profile

  2. Ellie napsal:

    Sakra, to jste s tím nemohli přijít o týden dřív, když jsem objednávala? Teď už jsem bohužel finančně pohřbená… tak snad po Vánocích no… :(.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..