Dirty Rowdy Thing

DirtyRowdyThing_bookAutor: Christina Lauren
Originální název: Dirty Rowdy Thing
Knižní série: Wild Seasons
Díl: druhý
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Moje hodnocení: 4 hvězdičky

Harlow si vždycky šla za tím, co chtěla. A jak se ukázalo, v poslední době chtěla hlavně Finna, i když ho většinu času nemohla ani vystát. V posteli jim to ale šlo více než dobře. A je to právě Finn, u kterého hledá únik od problémů. Nemůže myslet na to, že si její máma právě prochází těžkou rakovinou, nechce sledovat, jak se její táta a sestra snaží tvářit silně, přitom stejně jako ona neví, co si počít a modlí se za to, aby se máma uzdravila. Sex s Finnem se tak pro Harlow stává bezpečným útočištěm. Jen netušila, že by pro ni Finn mohl stát i něčím jiným…

Finn má plnou hlavu starostí o tom, jak udržet rodinný byznys nad vodou a nezbláznit se. Rybolov je to jediné, co zná a co chce do konce života dělat. Jeho otec a bratři na něj spoléhají, ví, že se rozhodne rozumně. Teď před ním stojí otázka toho, jestli kývne na speciální televizní show i jejich rodině a jejich práci. Peníze potřebuje, ale nepřijde tak náhodou sám o sebe? A pak je tu Harlow. Divoká, srdečná a až moc přitažlivá. Nemůže na ni přestat myslet a rozhodně se od ní nedokáže držet dál.

Nakladatel: Gallery Books (EN)
Počet stran: 352 (EN)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN)
Vydání v USA: 4.11.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 7 dnů, prosinec 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Nevím, čím to je, že mi ty druhé díly nepřijdou úplně stejně skvělé jako ty první.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Nějak jsem na druhý díl téhle série zapomněla, dokud jsem nedělala pravidelný přehled vycházejících knih. Taky míváte někdy takové ty stavy, kdy dočtete první díl a pokračování se nemůžete dočkat, ale pak zjistíte, že vyjde až za dlouho… a během té doby, kdy čekáte, tak nějak zapomenete, že vůbec čekáte? Anebo se to pořád takhle děje jenom mně? Neodpovídejte… radši.

Myslím, že už podle anotace víte, o co asi tak jde a jaký to nejspíš bude mít průběh. Možná vás kniha nepřekvapí, možná zase ano. Mě její čtení bavilo, i když se musím přiznat, že mě zápletkově zase tolik nebrala.

Nevím, čím to je, ale druhé díly sérií téhle autorské dvojice nemají v sobě tu stejnou jiskru jako díly první, anebo třetí. To ale neznamená, že jsem si hlavní hrdiny neoblíbila. Nasmála jsem se, rudla, koulela očima, ale tak nějak tomu něco chybělo.

Styl vyprávění Christiny Lauren mám moc ráda, prostě mi sedne a vím, co od nich mám očekávat. Líbí se mi, že Wild Season se od Bastarda liší, přitom má pořád něco společného. Jsem hodně zvědavá na třetí díl, protože tentokrát se asi na vše romantické podíváme z geekovského pohledu… a takové příběhy já mám moc ráda.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...