Na trhu je nový knihomolský eshop! Je to bomba a můžu za to i já!

Pokud vám bylo krajně podezřelé, co se to děje, že na blogu nic moc nepřibývá, neobjevuju se pořádně ani na Facebooku a i má čtecí činnost na Goodreads je jaksi zamrzlá, vězte, že vše mělo svůj pádný důvod.

Společně se zdravým a pevným jádrem našeho (a snad i vašeho) oblíbeného knižního magazínu Knižní vesmír jsem připravovala něco, co na našem trhu už dlouho chybělo. Respektive, ono to tu do jisté míry i bylo, ale ne v takové podobě a v takové cenové relaci, která by se nám, fanouškům a milovníkům literatury, dostatečně zamlouvala. A tadá! Konečně je to tady!

ESHOP KNIŽNÍHO VESMÍRU

Když jsem skoro před třemi lety (v únoru to budou tři roky) tehdy ještě společně s Abyss zakládala Knižní vesmír, myslela jsem, že nebude mít příliš dlouhého trvání. Primárně se magazín zakládal z toho důvodu, že existovalo velké kvantum zajímavých informací týkajících se knižního světa, které obyčejně na ostatních knižních ezinech nenajdete, jenže byly všechny v angličtině a obyčejným neanglicky čtoucím smrtelníkům tak unikaly. Protože jsem si podobnými zprávami nechtěla zapatlávat svůj už tak přeplněný blog, řekla jsem si, že to zkusím s magazínem. A ejhle, sice měl občas doby (ruku na srdce, stále tak nějak má, protože jsme všichni jenom lidi) mrtvolna, ale přetrval a vytrval.

A teď se dostává na úplně novou, dosud neprobádanou plochu, která s sebou nese velkou řadu starostí a zařizování, ale také radosti. Proč to říkám? Šly jsme do toho s tím, že můžeme narazit na nelibost, nezájem ze strany zákazníků a tak dále a tak dále. Já stejně ještě pořád tak nějak očekávám, že až první nadšení opadne, bude to horší, ale myslím, že máme v plánu další a další zajímavé věci, co vám určitě udělají radost.

Proto vás nabádám k tomu, abyste k nám do eshopu pravidelně chodili zjišťovat, co máme nového. Tohle je teprve první vlaštovka, abychom viděly, o co máte opravdu zájem, jaké jsou vaše podněty a co byste třeba viděli rádi, co byste doma chtěli mít. Určitě mi dáte za pravdu, že každý knihomol potřebuje mít supr čupr záložky, placky, citáty z oblíbených knih, tématické tašky a spoustu dalšího. Nebo ne? Vážně jsem v tom sama?

Jen vás prosím, abyste s námi měli ze začátku strpení, jelikož se teprve rozjíždíme, potřebujeme zjistit, co táhne, co chcete, co vám můžeme dát a co udělá radost nám všem. Budeme rády za jakýkoliv nápad, feedback, hodnocení. Pokud jste vlastníkem stránek, blogu a chcete využít nějaké té slevy na nákup za to, že u sebe budete mít náš banner, podívejte se na pokyny sem. Jestli se zaregistrujete, nebo začnete odebírat novinky skrz náš newsletter, budou vám čas od času chodit třeba slevové kupóny, upozornění na novinky, zajímavé akce a tak dále. Máme toho v plánu opravdu hodně a už se nemůžu dočkat, až to všechno uvidíte.

Chtěla bych tedy velice poděkovat holkám za trpělivost, nápady a energii společně s časem, kterou do tvorby eshopu, produktů a celého procesu vložily a ještě i vloží.

A teď vzhůru do nakupování!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..