Knižní doupě je už 4 roky s vámi!

Vím, že jste tenhle článek očekávali už před měsícem, ale tak nějak nebyl vůbec čas a hlavně jsem měla úplně jiné starosti. Každopádně jsem na tohle krásné výročí nezapomněla. A jak bych taky mohla!

Když jsem se před čtyřmi lety rozhodla psát svůj malý a ne příliš zajímavý „čtenářský deník“, netušila jsem, jak dlouho mě tahle blogovací záležitost bude držet a co všechno se v mém životě za tu dobu stane. Musím říct, že jsem se toho hodně naučila – o sobě, o lidech, o knihách i o celém tom knižním průmyslu. Přečetla jsem hromadu knih, napsala jsem hromadu recenzí, připravila a rozjela jsem plno projektů, které si svou cestu v různých obdobách našly i na jiné stránky… a nejvíc ze všeho jsem pyšná na to, jak skvěle se rozjelo knižní srazování, protože není nic lepšího, než se několik hodin bavit o knihách se stejnými šílenci, jako jste vy sami. To všechno dohromady dělá život neuvěřitelně pestrým a člověk se tak má pořád na co těšit.

Sice jsem toho v uplynulém roce nestihla tolik, kolik bych ráda, ale když už se jednou člověk dostane do pracovního procesu, musí se starat o to, aby měl co jíst, kde spát a co nosit, toho volného času mu už tolik nezbývá. To ovšem neznamená, že hážu flintu do žita 🙂 Teď je snad už vše složité za mnou a já se budu moci soustředit na to, jaký směr svému blogovému děťátku dám. A co plánuju?

Už delší dobu mám pocit, že potřebuju restart. Novou koncepci. Novou šťávu. Přijde mi, že tak nějak vše upadlo do klasického stereotypu… a to já nemám ráda. Proto se v nejbližší době Knižní doupě oblékne do nového kabátku a rozjede se zase po svém – a jinak. Bude to hodně práce, ale věřím, že to bude stát za to a že potěší i vás.

Na konec bych ráda poděkovala všem svým věrným čtenářům, kteří můj blog rádi a opakovaně navštěvují. Velké díky i těm, co komentují, co pravidelně kontrolují také Facebookový profil. Těší mě vědomí, že mé žvatlání ještě stále někoho baví… protože řekněme si to na rovinu, vždycky jsem byla a budu rebel.

P.S.: Samozřejmě, že jsem nezapomněla na klasickou bombastickou soutěž. Jen dočkejte času…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

5 Responses

  1. DanielaX napsal:

    Všetko najlepšie 😀 Nech ti blogovanie vydrží čo najdlhšie.

  2. Lucy Lillianne napsal:

    blahopreju, to uz je pekne cislo ctyri roky a uz se tesim na novy vzhled a celkove novinky…. na tvem blogu mam nejradeji recenze a ty tvoje prehledy toho co teprve vyjde… paradni 🙂
    Lucy Lillianne recently posted..Říjen 2014My Profile

  3. 4 roky?! wow, to už je doba! 🙂 Přeji úspěšné další čtyři!
    KristýTheReader recently posted..Wrap up | Říjen 2014My Profile

  4. lucie napsal:

    Všechno nejlepší ať se ti daří s blogem. 🙂
    lucie recently posted..Posuď knihu podle obalu #15My Profile

  5. Blančitos napsal:

    Gratuluji ke krásnému výročí. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..