Trailer Thursday (113)

Dny krve a hvězdného třpytu

(Dcera kostí a dýmu #2)

Laini Taylor

Karou a Akiva zlomili kostičku přání a mlha, ve které modrovlasá, talentovaná a tak trochu záhadná studentka pražské výtvarné školy dosud žila, se jako zázrakem rozplynula. Chráněnkyně chimér konečně zná svou minulost, ví, kým je, ale také ví, že ten, kterého miluje, je nepřítel a zrádce… Nepřítel jejího národa – národa chimér. Jak moc se nechá Karou ovládnout touhou po pomstě? Zaslouží si Akiva její hněv?

Jméno Karou znamená v chimérštině naději – bude Karou představovat naději pro chiméry a jejich boj a snad i vítězství v odvěké válce se serafy? Nebo se stane ztělesněním Akivovy naděje, který tajně sní o míru mezi oběma znepřátelenými stranami… Vzpomene si Karou, že kdysi, už tak strašně dávno, si dovolila snít tento sen spolu s Akivou? Může v takový sen ještě uvěřit?

Pokud jste četli mou recenzi na knihu, víte, že mě nezaujala už v anglické verzi. Doteď jsem se nějak nemohla dokopat k tomu, abych si přečetla i následující dva díly, protože nevěřím, že by mě to najednou dokázalo nějak uchvátit. Ale znáte mě, nemám ráda rozečtené a nedokončené série… takže jednou ji dočtu!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..