Filmová podoba týdne (109)

Toto meme má na svědomí Niklaus. Naše češtinářka na střední říkávala: „Pokud existuje kvalitní filmové zpracování nějaké knihy, podívejte se na to. Film je vždycky stravitelnější a více vám utkví v paměti.“

Název filmu: Love, Rosie

Režisér filmu: Christian Ditter

Hrají: Lily Collins, Sam Claflin, Tamsin Egerton, Jaime Winstone, Lily Laight, Christian Cooke, Nick Lee

Podle knihy: Love, Rosie ~ Cecelia Ahern

O čem film je (CSFD.cz): Rosie Dunne a její nejlepší přítel Alex, žijící v Dublinu, plánují jít spolu na univerzitu do Ameriky. Ale osud chce jinak a Rosie otěhotní po bláznivé noci s nejpopulárnějším klukem na škole. Podporuje však Alexe, aby šel bez ní.

V následujících dvanácti letech se jejich životy zásadně změní, ale jejich výborný vztah přetrvá. Ale v koutku Rosiininy mysli neustále vyvstává otázka, zda by byli šťastnější, kdyby život vzal jiný spád a oni byli víc, než jen dobří přátelé. A když se naskytne příležitost, obětují všechno pro šanci být spolu?

Můj názor: O tomhle filmu jsem toho dost slyšela už předtím, než se vůbec začal natáčet. Pak jsem na něj nějak zapomněla a zrovna včera jsem si pouštěla nějaké nové trailery na filmy a narazila jsem na něj. Je jen škoda, že zatím nemá českou premiéru a kdoví, jestli vůbec bude mít. Navíc je to autorka, jejíž knihy vycházejí taky u nás a už jedna z nich se dočkala filmové podoby, jde konkrétně o PS: Miluji tě.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..