Waiting on Wednesday (164)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Do Poklidné modři
Veronica Rossi

Árie a Perry jsou rozhodnuti najít Poklidnou modř, bezpečné útočiště před éterovými bouřemi dříve než Sobol a Hess. V jeskyni, kde nalezli provizorní útočiště, se snaží usmířit obě skupiny, Osadníky a Outsidery, které spojuje jen nenávist k jejich zoufalé situaci. Čas běží a je třeba zachránit Uhlíka, kterého kvůli jeho neobyčejným schopnostem unesli Sobol s Hessem. Pak dorazí žalem zničený, rozzuřený Roar a svou touhou po pomstě všechny uvrhne do nebezpečí.

Perrymu a Árii nezbývá než sestavit zcela nepravděpodobnou družinu a vydat se na beznadějnou záchrannou akci. Uhlík není jen klíčem, který jim odemkne Poklidnou modř, a jedinou nadějí na přežití – je to i jejich kamarád. V umírajícím světě má smysl jediné – přátelství.

No tak jsme se konečně dočkali! Třetí díl série v češtině! A podle některých informací to vypadá, že se v knize vážně dočkáme i zbývajících cca 50 stránek z druhého dílu. Tak držte pěsti, ať to tak nakonec je. Ovšem z těch obálek tak trochu nemůžu. To pozadí je krásné, ale ti modelové… proboha, copak nikdo tu knihu nečetl? Že tam nahážou modely v luxusním ovlečení 😀 Šmarjá.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Meghan napsal:

    Já teda ještě nečetla první dva díly (*stydím se*), ale ten Uhlík v anotaci mě praštil do očí. On totiž s náma na střední chodil kluk s příjmením Uhlík. Chemikáři ho samozřejmě měli v oblibě, ale nejsem si jistá, jaký bude mít vliv na moji představivost u čtení 😀

  2. Aires napsal:

    Konečně jsme se dočkali 🙂 Obálka není špatná, ale ti vyumělkovaní a nastrojení modelové mi na ní také nesedí..Škoda, mohli si s obálkou více pohrát.
    Aires recently posted..RC review: ProhnanýMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..