Waiting on Wednesday (161)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Wild
Sophie Jordan

I měsíce poté, co se s ní její přítel rozešel, slyší Georgia všechny urážky, které na ni vychrlil. Nudná. Předvídatelná. Krotká. Unevaná z toho, že se kvůli tomu cítí špatně, je připravená svou image změnit a trochu zdivočet. Jak lépe ukázat svému ex, že byl vedle, než nocí plné sexuálního dobrodružství v tajném klubu?

V temných zákoutích klubu plného zvrhlíků narazí na Logana Mulvaneye, mladšího bratra jejího kamaráda. Hráče mimořádně přitažlivého i pro jeho vlastní dobro, možná je mladší, ale co se týče sexuálních zkušeností je daleko před ní. A teď jí říká, aby šla domů – „hodné holky“ sem nepatří!

Georgia už má dost toho, že jí každý říká, jaká ve skutečnosti je. Dá Loganovi lekci, na kterou jen tak nezapomene – jeden pořádně sexy a žhavý polibek… co vede k dalšímu… a dalšímu… a… Když jí dojde, že jí to přerostlo přes hlavu, raději uteče.

Jenže Logan ji nenechá jen tak jít. Kamkoliv se Georgia hne, je tam a nutí jí toužit po každičkém jeho kousku. Nutí ji zapomenout, kdo je. Kdo je on. A jak moc nevhodní jeden pro druhého jsou.

Na třetí díl série se hodně těším. Ukázka mě pěkně navnadila a já doufám, že mě nezklame. Sice je to další klasická romanťárna s předvídatelným koncem, ale to vůbec nevadí.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. St.Michéle napsal:

    Přidala jsem tě na seznam knižních blogů u mě, tak snad ti to nevadí. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..