V červenci 2014 vychází – 2. část

A druhá část přehledu toho, co u nás vychází.

~ Česko ~

Danteho holka (Denníky ráje #1)
Courtney Cole

21.7.2014
CooBoo

Reece Ellisová, sedmnáctiletá americká středoškolačka, už od deseti let tráví každé léto s tátou v Londýně. A každé léto se s ním k uzoufání nudí. Samozřejmě ani v nejmenším neočekává, že by se v tomhle ohledu mohlo něco změnit, tedy aspoň do té doby, dokud na holandském letišti, odkud má pokračovat do Londýna, doslova nevrazí do pohádkově krásného Danta Gilibertiho a její let není z nejasných příčin zrušen. To se pak před ní rozprostře vidina úplně jiného léta. Léta na malebném středomořském ostrůvku, navíc ve společnosti kluka, ze kterého se vyklube syn místního premiéra…

Armaggedon (Padlí andělé #5)
Thomas E. Sniegoski

21.7.2014
CooBoo

Satan, Pán stínů, rozpoutal na světě nekonečné zlo a stvořil své vlastní peklo na Zemi. Jediná naděje na spásu lidstva tkví v Aaronovi, jeho milované přítelkyni a ostatních Nephilim. Tito andělští válečníci musejí ochránit civilizaci a vrátit světu Boží lásku. Ale Aaron byl těžce raněn a zdecimovaná parta je nyní rozprášená a jednotliví členové se skrývají. Temná hvězda má vládu na dosah ruky. Mají Aaron a jeho přátelé dost víry, aby přežili, nebo dokonce zvítězili?

Drakie (Bez dechu #3.5)
Sophie Jordan

21.7.2014
CooBoo

Azurka opustila na několik týdnů svůj kmen a vyrazila s rodiči na dovolenou, na které si má vyzkoušet, jestli dokáže zapadnout mezi lidi. Příští rok se má totiž vydat na cesty – nejdřív chce vidět oceán a teprve potom hodlá zaujmout svou dospělou roli mezi drakii. Jenže se nachomýtne k nehodě, při které málem utone jedna lidská dívka, a potká Tatea, nejúžasnějšího lidského kluka, jakého kdy viděla. A všechno je najednou úplně jinak…

Noční rozkoše (Temní lovci #2)
Sherrilyn Kenyon

22.7.2014
Ikar

Možná vypadá jako upír, ale jeho cílem je chránit lidi, ne pít jejich krev. Za dva tisíce let nenašel Kyrián Thrácký nikoho, kdo by v něm vzbudil touhu získat zpět svou duši a stát se znovu člověkem – dokud nepotkal Amandu. A když se ti dva štvou ulicemi New Orleansu, aby polapili smrtelně nebezpečného nepřítele, bojují také za to, aby dokázali uvěřit v pravou lásku a společnou budoucnost.

Zmatené (Roztomilé malé lhářky #9)
Sara Shepard

23.7.2014
BB/art

Uplynul rok, co A poslala poslední strašlivý vzkaz, a co se záhadné zmizení Alison DiLaurentisové konečně smetlo se stolu. Aria, Spencer, Hanna a Emily mají před maturitou. Ač jsou o rok starší, nezmoudřely. Naopak. Roztomilé malé lhářky skrývají víc než kdy dřív – tvrdě dřely na obnovení svých dokonalých životů, ale klubko tajemství může jejich naděje snadno rozmetat.

Aria žárlí na zahraniční studentku, kterou hostí její přítel. Spencer si začíná nebezpečně dobře rozumět se svým budoucím nevlastním bráchou. Hannin táta kandiduje do Senátu. Stačí jedna skandální fotka, a jeho kampaň přijde vniveč. A Emily? Ta udělá cokoli, jen aby dostala plavecké stipendium.

O jarních prázdninách provedly něco neodpustitelného a zoufale se snaží na události tehdejší noci zapomenout. Přitom by právě ony měly ze všech nejlépe vědět, že vždycky všechno vyplave na povrch… dříve či později.

Propusť mě (Trilogie Stark #3)
J. Kenner

23.7.2014
Baronet

Naše touha byla stále hlubší. Ale naše tajemství zůstávalo ukryto ještě hlouběji.

Hezký, mocný a panovačný Damien Stark naplnil prázdnotu mé duše tak jako žádný jiný muž. Jeho prudká vášeň mě dostávala za hranice blaženosti – a rozpoutala divokou touhu, jež nás oba doslova stravovala.

Ale za jeho potřebou dominance se skrývaly bolestivé rány minulosti. Pronásledován dědictvím temných tajemství a podlomené důvěry hledal uvolnění v naší společné extázi, jejíž žár nás spaloval každý den silněji a silněji.

Naše vzájemná přitažlivost byla nepřehlédnutelná, naše posedlost neodolatelná. Jenže ani Damien nedokázal uniknout před svými démony, ani nás ochránit před nebezpečími, která měla přijít.

Léto na druhý pokus
Morgan Matson

28.7.2014
CooBoo

Poslední léto, které by mělo trvat navěky…

Rodina Taylor Edwardsové nepatří zrovna mezi ty, co drží pohromadě. Pak ale přijde táta s tou hrozivou novinkou, zbývá mu už jen pár týdnů života a přeje si strávit svoje poslední léto s rodinou ve starém letním domě u jezera, kde byli naposledy, když bylo Taylor dvanáct. Nacpaní do domečku, co se najednou zdá mnohem menší a mnohem víc venkovský než kdy dřív, se teď snaží najít cestu jeden k druhému.

Taylor má moc ráda třpytivé jezero a vonící les, večery na pláži… ale před lety tu zklamala nejen svoji nejlepší kamarádku, ale i první lásku, takže vrátit se sem pro ni vůbec není snadné. Teď se to pokouší napravit, neutéct od odpovědnosti a co možná si nejvíc užít tohle léto a poslední dny se svým tátou, které se nenávratně krátí. Každý si ale zaslouží druhý pokus – rodina, kamarádi i láska.

Gabrielův Ráj (Gabrielovo Inferno #3)
Sylvain Reynard

28.7.2014
XYZ

Profesor Gabriel Emmerson opouští post emeritního profesora na Torontské univerzitě, aby mohl začít nový život se svou milovanou Julií. Je přesvědčený, že společně mohou čelit jakékoli výzvě, a rád by založil rodinu. Jenže Julia je pohlcena svým studiem, a když dostane příležitost přednášet o své práci na Oxfordské univerzitě, je Gabriel nucen ji oponovat. Navíc ani v Oxfordu Gabriel neunikne své minulosti a napovrch vyplouvá jedno z jeho největších tajemství, jež má navždy změnit jeho i Juliin život

Temná vášeň (Odstíny vášně #1)
Inka Loreen Minden

29.7.2014
MOBA

Sedmadvacetiletá Mia Ferrisová, americká designérka, dostává vynikající pracovní nabídku. Z Kalifornie se vydává do daleké Anglie, aniž by tušila, že ji čeká speciální úkol. Jejím zákazníkem je nejvyhledávanější a nejbohatší muž Anglie – Nathan Sterling, ale i on má svá tajemství a stinné stránky. A hlavně je zatraceně přitažlivý. Dokáže mu Mia odolat? Temná vášeň představuje dokonalý mix vášnivé romantiky a nevázané erotiky…

Šibeniční vrch
Lois Duncan

30.7.2014
Baronet

Sedmnáctiletá Sarah Zoltanneová se proti své vůli ocitá v městečku Pine Crest, kam se její matka přestěhovala za svým partnerem. Konzervativní starousedlíci nevítají nové sousedy s otevřenou náručí a Sarah se v místní střední škole cítí jako vyvrhel.

V předvečer svátku Všech svatých se pořádají tradiční studentské oslavy a Sarah, v naději, že konečně získá kamarády, ochotně souhlasí s rolí věštkyně budoucnosti. Její přesvědčivý výkon má obrovský úspěch a Sarah zdráhavě souhlasí, že bude ve hře pokračovat. Nevinná zábava se však změní v noční můru. Spolužáci podezírají Sarah z čarodějnictví a chtějí ji vystrašit. Nakonec ale podlehnou davové hysterii a chystají se napodobit zfanatizovaný dav, který koncem 17. století oběsil v nedalekém Salemu devatenáct údajných přisluhovačů ďábla…

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..