V červenci 2014 vychází – 1. část

Máme zase polovinu měsíce a to znamená, že se zase podíváme na to, co tento měsíc vyšlo hezkého.

~ Česko ~

Scénář lásky (Love #2)
Tina Reber

2.7.2014
Baronet

On, populární herec, jdoucí z filmu do filmu, a ona, majitelka hospůdky v malém městě, zklamaná láskou… Jednoho slunného odpoledne jim osud zkříží cestu a stane se, co nikdo nečeká. Začíná romance přímo hollywoodská, ale její hrdinové o kamery, obdiv a slávu nestojí. Ryan Christensen, obletovaná hvězda, a skromná Taryn Mitchellová ze Seaportu zjišťují, že vlastně chtějí od života totéž: klid, soukromí a pevný láskyplný vztah. A za ten je třeba bojovat, i když překážky číhají na každém rohu!

Je však pouto mezi Ryanem a Taryn dost pevné na to, aby přečkalo palcové titulky v bulváru, všudypřítomné objektivy fotoaparátů a žárlivé fanynky, které si usmyslely získat idol Hollywoodu pro sebe a ve svém odhodlání jsou ochotny jít doslova přes mrtvoly?

Rozkoše léta (Rozkoše #2)
Evie Hunter

2.7.2014
Jota

Potřebovala jsem někoho, kdo na mě bude dohlížet…
Dostala jsem někoho, kdo se mě zmocnil.

Potřebovala Summer je bohatá, krásná a ve smrtelném nebezpečí. Její otec má mocné nepřátele, kteří se mu chtějí pomstít právě prostřednictvím jeho dcery. Dokud nebezpečí nepoleví, Summer potřebuje bodyguarda. Do její zlaté klece vstupuje bývalý ranger Flynn, kterému se představa, že má chránit rozmazlenou dcerku multimilionáře, vůbec nezamlouvá. Vzájemná nenávist se pomalu mění v nebezpečné jiskření. Když Summer Flynna už poněkolikáté neposlechne a ohrozí tím svou bezpečnost, muž ji „potrestá”… a nastává boj o dominanci, i když jejich srdce začínají toužit po příměří…

London Road (Dublin Street #2)
Samantha Young

7.7.2014
Ikar

Johannu Walkerovou vnímá její okolí jako vypočítavou zlatokopku, která se nechává vydržovat bohatými muži. Vlastní matka ji považuje za neschopnou a také Jo, jak jí všichni přezdívají, těmto předsudkům časem podléhá a uvěří jim. Jen pár nejbližších přitom zná její nezáviděníhodný osud a ví, že Jo je přesným opakem toho, co se o ní povídá. Vždyť jen na jejích bedrech leží břemeno starosti o rodinu – zvlášť o mladšího bratra Colea. Jo při rozhodování o svém životě vždy na první místo staví především jeho budoucnost, a to i při výběru partnera. Rozum však dostane košem, když pozná nevázaného Camerona MacCabea, který se přistěhuje do bytu o patro výš na London Road. Drzý Cameron si Jo hned zaškatulkuje jako vypočítavou mrchu, ale zároveň nepopírá, že ho přitahuje. A není pro něj překážkou ani to, že je zadaná…

Sama sebou (V tvojí kůži #2)
Lisa Renee Jones

10.7.2014
Ikar

Fascinovaná temnými erotickými fantaziemi z deníku, který náhodou objevila, lapená mezi dvěma muži, které při pátrání po jeho autorce potkala, přibližuje se Sara krok za krokem k odpovědi na otázku, co se s Rebekou stalo. Zároveň si pomalu začíná uvědomovat, že její nový život je sice o poznání zajímavější než poklidná kariéra učitelky, kterou byla předtím, než přijala nabídku galeristy Marka a podvolila se charismatickému umělci Chrisovi, ale že je také o poznání nebezpečnější a že se až příliš začíná podobat příběhu Rebeccy. A ten je v očích Sary čím dál tím více zlověstně znepokojivý…

Zrzka se odhaluje (Zrzka #2)
Alice Clayton

10.7.2014
Mladá fronta

Zrzce Grace jde všechno jako po másle. Zkouší svou vysněnou roli v muzikálu na Broadwayi a telefon jí zaplavují „žhavé“ textovky a fotky od jejího miláčka Jacka Hamiltona, kluka, na kterého si brousí zuby snad každá ženská od západu po východ. Bože, vždyť Jack je filmová hvězda a na vrchol dokáže neomylně dovést nejen Grace, ale i svou kariéru… Co na tom, že Grace žije v New Yorku a Jack v Kalifornii? Jenže idyla netrvá dlouho. Vztah na dálku je pěkná dřina a společných víkendů žalostně málo. A Jackovy fanynky? Tak ty jsou jako utržené ze řetězu — nedají mu chvilku pokoj. Kromě toho si na Grace už dlouho dělá zálusk její dávná láska Michael. A když se začne proslýchat, že Jackovy city k nádherné, nohaté bývalce dosud nevyhasly, Grace zapochybuje…

Růže podzimu (Temná hrdinka #2)
Abigail Gibbs

15.7.2014
Knižní klub

Autumn Roseová má šanci zachránit svět, který miluje. Co všechno však kvůli tomu bude muset obětovat?

Autumn Roseová žije v ospalém přímořském městečku, ale hluboko pod povrchem jejího klidného života jsou pohřbena temná tajemství. Její babičku kdosi zavraždil a živá londýnská společnost, v níž vyrostla, je nyní pro Autumn jen vzdálenou vzpomínkou. A co hůř, v nové škole se jí všichni vyhýbají a posmívají – kvůli podivným vířícím znamením na kůži, která jí brání zapadnout do davu.

Pak se ale ve škole objeví hezký mladík, který má na pokožce stejná znamení jako Autumn, a obrátí její svět vzhůru nohama. Autumn je mezi spolužáky náhle populární, což ale vede k nebezpečí, že někdo odhalí její tajemství. Ještě horší je však vracející se sen o dívce, kterou se chystá svést velmi temný princ… a Autumn musí přijít na to, jak ji zachránit, než bude pozdě.

Asylum (Asylum #1)
Madeleine Roux

16.7.2014
Jota

Dan Crawford tráví léto v přípravce pro nadané studenty v New Hampshire College. Starý dům, bývalý ústav pro nepříčetné a nesvéprávné zločince, skrývá mnohá tajemství. Dan se svými přáteli Abby a Jordanem prozkoumávají temná zákoutí pochmurného domu, postupně je přepadají noční můry a dohánějí nevysvětlitelné události, mysteriózní zprávy a fotografie.

Brzy zjišťují, že ne náhodou všichni tři tráví prázdniny právě na tomto místě. Ústav totiž v sobě ukrývá klíč k velmi temné minulosti, která přátele spojuje. A jistá tajemství se derou na povrch. Jakmile tam vstoupíš, ven už nikdy nevyjdeš…

Kniha je plná obrazů, které jste možná již spatřili ve svých nočních můrách.

Cabernet sauvignon a jahodový dortík (Pikantní život Charlotte Lavigneové #3)
Nathalie Roy

16.7.2014
Jota

Charlotte Lavigneová se vrací v plné síle! Po pařížské zkušenosti s manželstvím se vrací do Quebeku a možná je těhotná. V téměř pětatřiceti letech debutuje jako spolumoderátorka ranního vysílání Mango a prosciutto s P-O, slavným a okouzlujícím šéfkuchařem (a bývalým přítelem své nejlepší kamarádky).

Před kamerou se snaží zapomenout na poslední měsíce, které prožila na jiném kontinentu, a chce začít nový život v Montrealu. Ale stále jí chybí krásný Max. Uvidí ho ještě? Rozvedou se? Je opravdu těhotná? A s kým?

V tomto díle budeme sledovat Charlottin profesní rozkvět a… rozuzlení jejího milostného života. Nebude to jednoduché, protože žít ve světě Charlotte Lavigneové není procházka růžovým sadem. Samozřejmě půjde hlavně o přátelství a jídlo, ale každodenní život nabere často přinejmenším zábavný obrat!

Golema a džin v New Yorku
Helene Wecker

17.7.2014
Beta

V New Yorku roku 1899 se záhadným způsobem ocitnou dvě nadpřirozené bytosti. Šava je golema, stvořená z hlíny, která po smrti svého pána dorazí do Ameriky sama. Ahmad je džin, zrozený z ohně v syrské poušti. Před staletími ho beduínský kouzelník uvěznil v měděné láhvi a klempíř v dílně na Manhattanu ho z ní náhodně vypustí. V neznámém městě mezi přistěhovalci se golema i džin snaží přizpůsobit okolí a zatajit svou totožnost. Jsou totiž velmi odlišní a bojí se reakcí obyčejných lidí… Realistické vylíčení neopakovatelného tavicího kotle, ve kterém se z různých národností stávají Američané, v kombinaci s čirou fabulací bájných postav, vytváří vynalézavý a vzrušující příběh.

Hrdinové pekel (Demonata #10)
Darren Shan

<strong21.7.2014
CooBoo

Beranabus a Dervish jsou mrtví. Bec uzavírá s Lordem Lítost děsivé spojenectví. Pecka je slepý a proti své vůli uvězněný na Zemi. Grubbs je šílený žalem a ztrácí nad sebou kontrolu.

Démoni přecházejí do našeho světa.
Učedníci umírají jeden po druhém.
A Stín stále čeká.

Vítejte na konci!!!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Míša napsal:

    Achjo, takze se mi zase rozroste wishlist :))
    Míša recently posted..S knihomolem na výslechu #2My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..