Sladká políbení (110)

 

Týdenní meme hostované mnou.
Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Sabrina Jeffries

Jak svést ostýchavou dámu

„Dobře, ty koketo. Zaplatím.“

Sklonil se k ní a vtiskl jí na rty rychlou cudnou hubičku.

Když se narovnal, vrhla na něj zamračený pohled. „Asi jsem se měla vyjádřit jasněji. Když jsem řekla ,pěkný‘, měla jsem na mysli ,uspokojivý‘. Nestojím o polibek, jaký dáváš své babičce.“

Překvapeně na ni pohlédl. Pak mu divoce blýsklo v očích, bez varování vzal její tvář do dlaní a znovu se zmocnil jejích rtů. Tentokrát ji ale políbil s mnohem větší vášní, neodbytně a nespoutaně. Rozevřel jí rty jazykem a znovu a znovu jím pronikal do jejích úst, až se jí točila hlava a kolena se jí podlamovala.

V jediném okamžiku rozmetal její romantické dívčí fantazie a nahradil je divokou doutnající touhou, jakou dosud neznala.

Šokovalo ji to.

Omámilo.

Bez přemýšlení zvedla ruce a objala ho kolem krku. Zamumlal jakousi přidušenou kletbu a pak si ji přitiskl k sobě, aby mohl její ústa prozkoumat důkladněji.

Strniště na jeho bradě ji šimralo na tváři, do nosu jí stoupala vůně kouře a brandy, nezvyklá a kupodivu opojná. Splnilo se jí všechno, o čem kdy snila. A když jí posunul ruce od pasu výš, probudil v ní touhu zažít víc… víc doteků, víc polibků, ale jedině od něj.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..