Sweet Filthy Boy

SweetFilthyBoy_bookAutor: Christina Lauren
Originální název: Sweet Filthy Boy
Českýnázev: Vášnivý svůdník
Knižní série: Wild Seasons (Divoká sezóna)
Díl: první
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Jediné, co kdy v životě chtěla Mia dělat, byl tanec. Její sen ovšem vzal za své ve chvíli, kdy skončila pod koly auta. Nezbylo jí tak nic jiného, než se podřídit přání otce a dělat to, co chtěl on. Teď už za sebou sice má první roky vysoké a titul, čekají ji ovšem další roky studia – tentokrát obchodní. Ale než bude muset školu v Bostonu navštívit, užije si bujarý víkend v Las Vegas se svými nejlepšími kamarádkami.

Jak se ale brzy ukáže, tenhle víkend se jí nakonec stane daleko osudovějším, než by zprvu předpokládala. Hlavu jí zamotá jeden velice pohledný cizinec, v jehož blízkosti se cítí být sama sebou. Nejspíš proto – a taky díky hromadě drinků – se ráno probudí ve zmuchlané posteli a s prstýnkem na ruce. A pak se začnou dít věci…

Nakladatel: Gallery Books (EN), Jota (CZ)
Počet stran: 416 (EN), 368 (CZ)
Vazba: Ebook i brožovaná (EN), Vázaná (CZ)
Vydání v USA: 13.5.2014
Vydání v ČR: 4.2.2015

Datum četby: 5 dnů, květen 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Skvěle jsem se bavila. I kdyžto bylo místy přitažené za vlasy. Ale co, bylo to zatraceně sexy.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autorek
Oficiální blog autorek

Můj názor: Přiznám se bez mučení, že mám velice ráda vypravěčský styl autorského dua Christina Lauren. Někdo může namítat, že je to pořád na jedno brdo, ale já se u jejich knih prostě bavím. Proto jsem byla velice potěšena, když jsem zjistila, že jim má vyjít další eroticko-romantická série. A když vyšel první díl, musela jsem si ho urychleně přečíst. Nelitovala jsem.

Myslím, že nám je všem jasné, co se asi tak bude dít a jak to skončí. Ha! Chyba lávky! Ačkoliv je to romance jak vyšitá, autorky si daly docela práci s tím, jak hezky celý příběh okořenit. A řeknu vám… má vážně grády. Ze začátku vypadá na klasickou romanci, u níž si myslíte, že jste následující vývoj dokonale odhadli, aby vám vzápětí vzaly pevnou půdu pod nohama a rozehrály si vlastní rošádu. A vy se budete perfektně bavit. Od začátku do konce.

Mia je velice sympatická postava, která neví, co s vlastním životem a tak se rozhodne trochu zariskovat. Ansel je správná a vyvážená kombinace pana Božského a naprosto obyčejného chlapa. Jejich vztah byl vybudovaný moc hezky a jiskřilo to mezi nimi na každé stránce. Rozhodně knize nemám co vytknout.

Jsem hodně zvědavá na další díly série. Měly by být celkově čtyři a pokud je mi známo, tak ve čtvrtém díle by se série dokonce měla nějak propojit s již stávající sérií, Božský bastard. Rozhodně se těším.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..