Poznej blogera: Jitulisko knihomol

Název blogu: Jitulisko knihomol

Adresa blogu: http://jitulisko.blogspot.cz

Pisatel blogu: Jitulisko (Tuchlovice u Kladna)

Jazyk blogu: český

Knižní blog: ano

O blogu: Tak blog mám jako odreagování. Najde se tu teď již plno meme, projektu TAGů. Recenze na knihy co mi prošli rukama, ať již pozitivní tak negativní. Řekla bych, že si každý přijde na své, nebo aspoň skoro. Jelikož mi baví skákat mezi žánry,od severské krimi, přes YA po Fantasy a sci-fi. Prostě vše možné dle aktuální nálady 😉

Zaměření blogu: Prostě knihy co mi zaujmou…. Jediné co u mě nenajdete jsou Harleqiunky 😀 A s Klasickou jsem taky malinko na štíru.

Délka blogování: Už asi 1,5 roku, ale jako aktivní bloger zapojující se do dění okolo cca něco přes měsíc… (stav k 23.6.2014)

Důvod blogování: Bloguju protože miluju knihy. Chci se podělit o svoje názory a třeba někomu pomoct při výběru knih u kterých člověk váhá. Je to takový můj únik z každodenní rutiny a moc mi to baví, o to víc teď když se blogu můžu věnovat naplno 😉 Začala jsem točit I na youtube, různé Vlogy a Odstartuju i Dvojí recenze. Budu se snažit dávat jak články tak videa aby si každý mohl vybrat co mu lépe vyhovuje.

Oblíbená kniha nebo autor: Zatím mezi mé topky patří 15minus od Zářeckého…

Kontaktní údaje: Mno kontakty ať na fb stránce blogu https://www.facebook.com/Jitulisko
Tak na emailu Jitulisko@gmail.com

Pár slov na závěr: V první řadě velké díky Syki za tuhle možnost a doufám, že se mé stránky někomu budou líbit 😉 Ta případné nové čtenáře budu moc ráda a uvítám jakoukoliv kritiku 😉

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..