Binding the Shadows

BindingTheShadows_bookAutor: Jenn Bennett
Originální název: Binding the Shadows
Knižní série: Arcadia Bell
Díl: třetí
Žánr: paranormálno, magie, démoni, urban fantasy
Věková hranice: 18+
Hodnocení: 5 hvězdiček

Život Cady se za poměrně krátkou dobu změnil skoro od základů. Zjistila pravdu o svých rodičích, našla si rodinu novou a s hrůzou pozoruje, jak se její skryté síly probouzejí k životu. Cítí, že s ní něco není tak úplně v pořádku a má strach z toho, kam až to může dojít.

Navíc se ukáže, že i na některé magické exempláře je Cady krátká. Když její tiki bar přepadnou kluci s nepřirozeně mocnými schopnostmi, ublíží její kamarádce a jí samotnou dostanu na kolena, je Cady jasné, že jsou na obzoru další problémy. Tentokrát ji ale dovedou na cestu, kterou by nečekala… bude muset znovu bojovat nejen za své nejbližší, ale i za sebe.

Nakladatelství: Pocket Books (EN)
Počet stran: 366 (EN)
Vazba: Brožovaná a ebook (EN)
Vydání v USA: 28.5.2013
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 8 dní, březen 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Poslední díl mě nejspíš zabije. Tohle byla SAKRA jízda!

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Myslím, že už víte, jak moc mi tahle série přirostla k srdci. Někdy je risk zisk a v tomto případě jsem se riskováním trefila do černého. Třetího dílu jsem se docela bála, protože jsem měla jistou představu, jakým směrem se může příběh nejspíš ubírat. Ale tohle mě překvapilo…

Nechci zbytečně spoilerovat děj, protože se toho v knize odehraje hodně důležitého, šokujícího a i bolestného. Nebo tedy na mě to tak alespoň působilo. Moc se mi líbí vztahový vývoj, jakým si Cady prošla… respektive líbí se mi, jak si autorka poradila s jejím vztahem s Lonem i s Jupem. Ano, s každým dílem žasnu, jak skvěle se Cady s Lonem doplňují, jak je mi Jupe sympatický a jak moc si dokážu představit, že bych do téhle party patřila.

Já už ani nevím, co víc mám o téhle super sérii říct. Každý díl je perfektní, ať už jde o zápletku, charaktery postav, romantiku nebo humor. Všechno je vyvážené, všeho je tak akorát. A závěr třetího dílu byl teda pořádná jobovka.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..