Trailer Thursday (103)

London Road

(Na Dublin Street #2)

Samantha Young

Johannu Wolkerovou vnímá její okolí jako vypočítavou zlatokopku, která se nechává vydržovat bohatými muži. Vlastní matka ji považuje za neschopnou a i Jo má tendenci postupně těmto předsudkům podléhat a uvěřit jim. A přitom jen pár nejbližších zná její nezáviděníhodný osud a ví, že Jo je přesným opakem toho, co se o ní povídá. Vždyť jen na jejích bedrech vždy leželo břemeno starosti o rodinu – zvlášť o mladšího bratra Cola.

Jo při rozhodování o svém životě vždy na první místo staví především jeho budoucnost, a to i při výběru partnera. Rozum však dostane košem, když Jo pozná nevázaného Camerona MacCaba, který se přistěhuje do bytu o patro výš na London Road. Drzý Cameron si Jo hned zaškatulkuje jako vypočítavou mrchu, ale zároveň nepopírá, že ho přitahuje… I když je zadaná.

Na druhý díl série se těším, i když mě ten první zase tolik nedostal. Na anotaci se mi líbí, že se od té první pořádně liší, navíc to vypadá, že je hlavní mužský hrdina postava, se kterou jsme se setkali už v prvním díle. Tak uvidíme. Trailer se sice jen slovní a hudební, ale snad to pro tentokrát zase tolik nevadí.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..