Suma sumárum za září 2013

Ano, já ještě stále žiju v minulosti! Protože vím, jak máte tyhle knižní očumovačky rádi, neochudím vás o ně, i když jsem 6 měsíců pozadu. Whatever, vzhůru na fotky!

Knihy, které jsem si koupila:

Můří deníky by Rachel Klein – v češtině
Kruh ohně by Michelle Zink – v češtině
Vítěz bere vše by Nora Roberts – v češtině
Něžné zkoušky by Diana Palmer – v češtině
Nečekaný návrat by Penny Jordna – v češtině
Rhet Buttler by Donald McGaig – v češtině
Scarlet 1 & 2 by Alexandra Ripley – v češtině

Lepší pohled na obálky:

Ačkoliv jsem dosud četla pouze první díl ze série Proroctví sester od Michelle Zink, musela jsem si dokoupit poslední díl, abych měly celý komplet. Nesnáším, když nemám celou řadu koupenou a vlastně i přečtenou. A jak se znám, za čas bych zapomněla, že mi tenhle díl chybí. Všechny ostatní knihy jsem si koupila za akční ceny, které Knižní klub mívá vždycky, když vydá nový katalog. Akorát mě štve, že ještě nemám i oba díly Jihu proti Severu, abych měla komplet i tohle universum. Pamatuju si totiž seriál ještě z mých dětských let, kdy jsem ho sledovala s mamkou.
Heart of Venom by Jennifer Estep – v angličtině
Summoning the Night, Kindling the Moon, Binding the Shadows by Jenn Bennett – v angličtině
Deadly Desire by Keri Arthur – v angličtině
Rebel Heart by Moira Young (Recenze) – v angličtině
Chasing the Shadows, Hearts in Darkness by Keri Arthur – v angličtině
Sealed with a Curse, A Cursed Embrace by Cecy Robson – v angličtině
Shadow Bound, Oath Bound by Rachel Vincent – v angličtině

Lepší pohled na obálky:

Rebel Heart jsem četla už před časem, ale koupila jsem si knihu v novém paperbacku, aby mi sedla k prvnímu dílu. (jo, jsem puntičkář). Rozhodla jsem se koupit i další sérii Keri Arthur, tentokrát čtyřdílnou, protože ji zrovna nově vydávali s novými obálkami. Kromě toho jsem si řekla, že je té eroticky, young adult i new adult až moc a že by to chtělo zase trochu paranormal romance a urban fantasy. Takže jsem si koupila další díly Elemental Assassin, zbývající sídly série Bound a nově sérii od Cecy Robson a další od Jenn Bennett. Minimálně u druhé jmenované jsem rozhodně chybu neudělala, protože je naprosto výborná. Musím ale říct, že miluju pocket paperbacky, vážně. Jejich cena se toti pohybuje maximálně do dvou stovek, většinou je na BookDepository koupíte za 120 kaček, v předprodeji klidně i za 80.

Obnažená, Spoutaná a Nezkrotná by Sylvia Day – v češtině

Lepší pohled na obálky:

Jelikož jsem měla bodovou poukárku od Arara.cz, rozhodla jsem se ji využít ke koupi série Crossfire. Původně jsem myslela, že se do ní pouštět nebudu, ale kruci, proč ne. Sedm let hříchu se mi ohromně líbilo, třeba na autorce něco vážně bude, když ji čtenáři mají tak rádi. Horší je, že mám knihy v Karviné, takže si je budu muset dovézt, abych si je přečetla. A jsou těžké jak kráva. Možná i jako dvě krávy.

Scarlet by Marissa Meyer (Recenze) – v češtině
Fenomén by Marie Lu (Recenze) – v četině

Lepší pohled na obálky:

Tyhle dvě krásky jsem prostě musela mít doma. Scralet byla úžasná, Cress se nemůžu dočkat. Fenomén mě taky pořádně dostal, nejspíš proto mám strach se pustit do Šampióna. Nejdřív si ho ale musím koupit. A když už při tom budu, tak si v té češtině pořídím i tu Cress, když by měla teď v dubnu vyjít (snad).

Knihy, které jsem dostala:

Všechny jeho touhy by C CGibbs (Recenze) – v češtině
Gameboard of the Gods by Richelle Mead – v angličtině

Lepší pohled na obálky:

Za tyhle dva kousky děkuji Karin! Všechny jeho touhy je první díl erotické série, která není tak úplně stejná jako všechny ostatní. Pravda, hlavní hrdina se častokrát ukáže jako mírný psychouš, ale zase tak hrozné to není. Šachovnie bohů bude tento měsíc vycházet také v češtině a já jsem ohromně zvědavá, jaká vlastně bude.

Fíha! Ono to vypadá, že jsem v září ohromně utrácela, jenže většina z knih byla koupená buď v akci (české) anebo v předprodeji (anglické), akorát se mi to všechno sešlo na jeden měsíc. Sama valím oči nad tím množstvím. Vždyť jsem vám říkala, že na ty knihy budu potřebovat nový byt 😀

Teď se pojďme podívat na to, co se v září událo nového. Největší životní změna přišla vlastně tím, že jsem vzala práci v Praze, tudíž nastalo velké stěhování do Prahy. Byla to sakra zabíračka, první týdny jsem byla bez internetu, v bytě nebylo na co si pořádně sednout natož lehnout. Jedno velké dobrodružství! Těžko uvěřit, že je to už tak dávno. Na blogu se toho tudíž tento měsíc zase tolik nedělo. Byla jsem ráda, že žiju. Tedy… jakž takž. Vy jste to se mnou i tak ale přečkali a vydrželi jste. Jak to vypadá se statistikou?

2.9. – 8.9.2013                1971

9.9. – 15.9.2013              2220

16.9. – 22.9.2013            1950

23.9. – 29.9.2013            1616

V září tedy návštěvnost klesla na 18.725, ale i tak jsem ráda, že jste se mnou vydrželi. Denní průměr se vyšplhal na 624 návštěv. Nejavštěvovanější byly klasicky RECENZE a DATUM VYDÁNÍ – ROK  2013.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..