Sladká políbení (104)

Týdenní meme hostované mnou.

Protože jsem vás tak trochu s tímto meme zanedbávala, máme tu po dlouhé době zase jeden delší úryvek.

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Kylie Scott

Play

„Vidíš,“ řekl s obrovským úsměvem. „Naše komunikační dovednosti jako páru jsou kurevsky skvělý. Spolupracujeme perfektně!“

„Jo, to jo,“ potvrdila jsem samou radostí bez sebe. Bylo to divné, znali jsme se sice jen pár dní, ale věřila jsem mu. Měla jsem ho ráda a opravdu jsem s ním ráda trávila čas. Po té katastrofě se Skye jsem teď Malcolma Ericsona ve svém životě potřebovala. Sakra, po posledních sedmi letech jsem ho rozhodně potřebovala. Vytáhl ven slunce.

„Jo,“ zašeptal.

A pak mě políbil a všechno zničil.

Nebyla to jemná pusa. Žádné přejetí rtů nebo lehké líbnutí jako projev náklonnosti by Malovi nestačilo. Byl to amnézii vyvolávající polibek. Po takovém si na ty předcházející ani nevzpomenete. Chemická blaženost. Nejspíš jsem nikdy dříve nedostala pořádný polibek, protože tohle… překryl má ústa svými a přivlastnil si mě. Jeho jazyk přejel po mých zubech a jeho ruce mi vjely do vlasů. V reakci jsem pevně popadla klopy jeho vesty. Mohlo to začít jako překvapení nebo vztek. Ale změnilo se to v něco daleko nebezpečnějšího. Moje kolena se podlomila.

Ten muž mě líbal k hlouposti.

Jeho jazyk přejel po mém, lákal mě ke hrám. Možná to nebyla ta nejchytřejší věc, ale nemohla jsem se držet zpátky. Zasténala jsem mu do úst a tvrdě ho políbila. Stejně tvrdě jako mě líbal on. Stehna jsem měla napjatá a prsty u nohou se mi kroutily. Každičký chloupek na těle mi stál vzrušením. Jeho držení zesílilo, jako by mě nemohl nechat jít. Já jsem si naopak snažila prorazit cestu skrz jeho trojdílný oblek. Potřeba dostat se blíž byla obrovská. Na ničem jiném nezáleželo.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..