Savor

Savor_bookAutor: Monica Murphy
Originální název: Savor
Knižní série: Billionaire Bachelors Club
Díl: třetí
Žánr: adult, romance, erotika
Věková hranice: 20+
Hodnocení: 4 hvězdičky

Bryn v životě narazila vždy jen na špatné muže. Její babička jí už od mala říkávala, že za to může ta její hezká tvářička a vystavní postava, co nutí opačné pohlaví hltat ji očima a častokrát zajít i mnohem dál. Proto se rozhodla, že nechá starý život za sebou a začne od začátku.

Své přednosti raději ukryje pod nevábným zevnějškem, ale ani tak nedokáže popřít, že ji to až nebezpečně táhne k jejímu pohlednému šéfovi. Co když to ale nevyjde ani tentokrát?

Pro Matta byl baseball vše, co kdy v životě chtěl dělat. Jenže pak mu osud hodil pod nohy pořádný klacek a Matt si musel najít nový životní cíl. Proto se rozhodl zainvestovat do něčeho, o čem toho sice moc neví, ale je odhodlaný to zkusit. Nečekal ovšem, že narazí na pokušení v podobě své asistentky.

Když mu začne motat hlavu ale její nový vzhled, má co dělat, aby se na ni nevrhl. Ví, že to je to poslední, co by teď potřeboval. Ale pokušení je někdy až příliš veliké.

Nakladatel: Avon Books (EN)
Počet stran: 240 (EN)
Vazba: Brožovaná (EN)
Vydání v USA: 21.1.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Datum četby: 2 dny, duben 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Pěkné zakončení pěkné, lehce kýčovité a klišoidní série.

Oficiální stránky knihy
Oficiální stránky autora

Můj názor: Třetí díl série o třech bohatých a mladých chlapech, co nemají nic lepšího na práci, než aby se sázeli o vysoké částky… no co asi tak myslíte, že se bude dít. Ano, i třetí z hrdinů se nechá polapit osidly lásky. Tyjo, to znělo tak poeticky! Měla bych vážně napsat knihu 😀 Ale teď k recenzi!

Je poměrně jasné, jak se vše bude vyvíjet a jak to také skončí. Některá odhalení na vás možná budou až moc – na mě tedy rozhodně byla příliš velké sousto – některá okolo vás projdou, aniž byste jim věnovali pozornost. Je to příjemné, rychlé čtení, které vás pobaví a bue se vám líbit, ale nijak výrazně vás nenadchne. A právě s tímto účelem bylo také napsáno. Na nic si nehraje a prostě vypráví fajn příběh.

Jsem zvědavá, s čím dalším autorka teď přijde, když vlastně ukončila obě dvě své hlavní knižní série. Věřím, že mě stále má čím překvapit. Těším se.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..