Poznej blogera: Trinity’s Bookshelf

Název blogu: Trinity’s Bookshelf

Adresa blogu: http://trinity-estridge.blogspot.cz

Pisatel blogu: Trinity Estridge (Pardubický kraj)

Jazyk blogu: česky

Knižní blog: ano

O blogu: Vždycky jsem byla vášnivá čtenářka, ale nápad založit si knižní blog jsem dostala asi před měsícem. Cesta k realizaci byla opravdu dlouhá a nejtěžší bylo se odhodlat, ale tak vznikl Trinity’s Bookshelf. Doufám, že můj milášek rychle poroste. Píšu hlavně o knihách, ale taky o jazycích, protože k oběma tématům mám blízko, navíc spolu úzce souvisí. Do budoucna se taky hodlám věnovat čtení v jiných jazycích, hlavně angličtině. Občas se i zapojím do nějaké challenge, do budoucna bych ráda vymyslela nějakou svou.

Zaměření blogu: Hlavně fantasy, urvan fantasy, steampunk, kyberpunk, sci-fi, klasická beletrie a další, ale taky ráda experimentuji. Nicméně nečtu červenou knihovnu a YA.

Délka blogování: Asi 3 roky, na tomhle blogu ale méně než měsíc. (stav k 8.3.2014)

Důvod blogování: Je to taková moje guilty pleasure, protože mě to nehorázně baví, spojuji tak své dva velké koníčky – knihy a psaní. Taky se ale učím vyjádřit svoje myšlenky nějak uceleně a srozumitelně, což mi, přiznám se, nikdy moc nešlo, ale snažím se a tohle je pro mně velká motivace. Další důvod je ten, že díky blogu se můžu víc začlenit do komunity knižních blogerů, kteří jsou podle mě naprosto úžasní.

Oblíbená kniha nebo autor: Hrozně moc. Poslední dobou jsem si oblíbila Terryho Pratchetta a Paola Bacigalupiho, z knih potom vše od zmíněných autorů, Harry Potter, Pán Prstenů a Hobit, Noční cirkus, Lhář, Alenka v Říši divů a milion dalších.

Kontaktní údaje: trinity-stridge@gmail.com

Pár slov na závěr: Ráda bych představila svůj oblíbený citát: „Fairy tales are more than true: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be beaten.“

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..