Posuď knihu podle obalu (152)

Název knihy: Červený vrch
Autor: Jamie McGuire
České datum vydání: 14.6.2014

Česká anotace: JAK SE ZACHOVAT, KDYŽ TEN, PRO KOHO BYSTE POLOŽILI ŽIVOT, VÁM O NĚJ ZAČNE USILOVAT?

Scarlet je rozvedená, pětatřicetiletá matka dvou dcer a pracuje jako rentgenová laborantka. Je pátek odpoledne a má službu v nemocnici, dcery poslala na víkend za otcem. Na příjem přivážejí umírající, ošklivě pokousanou a vyhublou dívku, a její rentgenový snímek prozrazuje to, o čem se v lékařských kruzích s hrůzou již pár dnů hovoří. Z Evropy se šíří záhadný virus a svět je zachvácen pandemií, která postupuje neuvěřitelně rychle. Projevuje se nesnesitelnou bolestí břicha a bleskovým úbytkem váhy, a pak už je jen smrt. Mrtví však nenacházejí klid, ale mění se v šouravé zombie, a hledají, čím by ukojili svůj neutišitelný hlad. Vábí je lidské maso a lačně se na ně vrhají. Jedinou obranou živých je rychlost a zásah do mozku zombie.

Scarlet se upne k tomu, aby zachránila své dcery za každou cenu. Musí je odvézt na jediné bezpečné místo k přežití, které zná. Na ranč Červený vrch.

Můj názor: Zombíci? Od Jamie McGuire? No, to jsem orpavdu zvědavá! Musím říct, že jsem ráda, že se v nakladatelství rozhodli pro původní obálku. Už když jsem ji viděla poprvé v originále, přišla mi zvláštní a záhadná. A to jsem nečetla anotaci, až teď. Teď mi přijde i docela zlověstná.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Suzanne napsal:

    Taky mě zarazilo, že autorka Krásné katastrofy napsala něco o zombie:) Nicméně původní obálka je skutečně povedená, takže jsem ráda, že ji máme i my – a knihu si přečtu už jenom z čiré zvědavosti:)

  2. Lucinda napsal:

    Obálka se mi moc líbí 🙂 Jsem zvědavá jaká bude kniha uvnitř 🙂
    Lucinda recently posted..On my wishlist (38)My Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..