All the Pretty Poses

Autor: M. Leighton
Originální název: All the Pretty Poses
Knižní série: Pretty
Díl: druhý
Žánr: romance, erotika
Věková hranice: 18+

Anotace na Goodreads: Nikdy nechtěl být hrdinou… odkud ho ona nepotřebovala.

Síla…
Kennedy Moore trvalo roky, než dala svůj život opět dopořádku poté, co ho Reese Spencer rozbil. Ale dokázala to. Teď po letech, silná a nezávislá, má v hlavě jediný sen – tancovat s tanečním divadlem Altman American. Bohužel, chudá a neznámá dívka bez kontaktů jako Kennedy svého cíle nikdy nedosáhne.

Až do chvíle, kdy znoou spatří Reese, který jí nabídne jedinečnou možnost, jakou Kennedy nedokáže odmítnout. Výměnou za práci na jeho jachtě po dobu několika týdnů, zajistí jí konkueŕz u slavné taneční skupiny. Jediné, co musí Kennedy udělat, je držet hlavu dole, pracovat a odolat Reesovi. To zní docela snadně, že jo?

Slabost…
Reese neche, aby to pro Kennedy bylo snadné. Vidět ji znovu po takové době mu v krvi zažehlo nevítaný oheň. Trvalo roky, než na ni dokázal zapomenout, takže tentokrát má plán. Je jednoduchý: dostane Kennedy na svou jachtu, svede ji, dostane ji z hlavy a půjde v životě dál. To zní docela snadně, že jo?

Ale jediná věc, kterou Reese neplánoval, byla samotná Kennedy – dívka tak silná přitom tak zlomená, nutí ho toužit ji zachránit, starat se o ni. Chránit ji. I kdyby ji měl chránit před sebou samým.

Počet stran: 304 (EN)
Vazba: ebook (EN)
Vydání v USA: 26.1.2014
Vydání v ČR: nevyšlo

Moje hodnocení:

 
 
 
Moje hodnocení obálky:

 
 
 
Datum četby: 5 dnů, duben 2014, v angličtině

Reakce bezprostředně po dočtení knihy: Tak tohle bylo vážně… divné. Od začátku do konce.

Oficiální blog autora

Můj názor (obsahuje spoilery):
Víte, někdy si říkám, že bych některé recenze mohla začít zvoláním „Proč jsem to proboha četla?“, ale pak mi došlo, že by se to možná objevovalo u každé třetí a všechny by nás to přestalo bavit. Proto jsem se na to vykašlala. Takže abych to shrnula, tuhle knihu jsem četla jenom proto, že šlo o druhý díl rozečtené série a já chci mít série prostě dočtené. Konec.

Kennedy nechtěla v životě nic jiného, než tančit. I proto skončila v klubu, kde se na pódiu svíjí co možná nejsvůdněji, aby si vydělala na živobytí. Nejde sice o striptýzový bar, ale nemá k němu zrovna moc daleko. Některé její kolegyně totiž nabízejí i jisté služby extra. Ani ve snu by ji ovšem nenapadlo, že v klubu narazí na svou první a vlastně také poslední životní lásku.

Ba co víc, netušila, že mu klub vlastně patří a že má mezi ženami jistou pověst. Když jí ovšem nabídne práci tanečnice na plavbě luxusní jachty a pozdější přimluvení se u hvězdného tanečníka, i přes počáteční strach na nabídku kývne. Mohla tušit, že nic nebude tak jednoduché, jak by si přála…

Reese vždycky dostal, co chtěl. Proč by taky neměl? Je bohatý, pohledný a umí si o to říct. Z celé duše nenávidí svého otce a má obavy z toho, že se na něj začíná měnit. Proto se ukáže jako rána z čistého nebe, když na tanečním pódi jednoho ze svých klubů uvidí lásku z dětství, na kterou nikdy nezapomněl. Ihned ví, že udělá cokoliv, aby byla zase jeho. I kdyby jen na kratičkou chvíli.

Nepočítal ale s tím, že si Kennedy postaví hlavu a odmítne mu podlehnout. Vidí na ní, že vůči němu není imunní, ale nehodlá to vzdát. A tak Reese nasadí do hry těžší kalibr. Jen kdyby se mohl přenést přes sžíravou žárlivost na všechny muže, kteří jí stejně jako on hltají pohledem. Brzy zjistí, že s Kennedy se ju v životě zade objevilo světlo. Jenže Reese nikdy nebyl z těch mužů, co by se dobrovolně k někomu vázali…

No, co víc k tomu říct? Jde o klasickou romanťárnu ve stylu pomalého vymýváni mozku. Dobře, zase tak strašné to nebylo. Ale nějak začínám být otrávená z toho, co mi tahle autorka přináší. Nevím proč. Jako by byla na horské dráze a jednou měla super knihu a pak už tolik super ne, a takhle pořád dokola. Tahle série se jí moc nevyvedla.

Hlavní postavy mě moc nebavily, ani mi nebyly sympatické, nesoucítila jsem s nimi a byly mi tak nějak prostě jedno. Ostřejší scény byly fajn ze začátku, pak mi to přišlo jako na kolovrátku a já v textu přeskakovala, protože mě už ani ty opisy nebraly. Ne, že by to byla až taková nuda nebo by byl příběh nesnesitelný, ale nějak postrádal tu správnou jiskru, která by vás donutila dychtivě otáčet stránkami. Vůbec celé to pojetí románu bylo zvláštní. Škoda, rozhodně to šlo pojmout jinak.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..