Waiting on Wednesday (148)

The Right Moves
Emma Hart

Její minulost je protkána démony.
Jeho minulost je plná žalu.
A přesto je on tou jedinou osobou, která jí dokáže připomenout, co to znamená žít.

Abbi Jenkins nepředpokládala, že někdy opustí zdi ústavu pro duševně choré, který jí byl domovem posledních pár let. Teď je venku, ale neznamená to, že kdy zapomene na to, čím si díky Pearceovi prošla. Ví, že existuje jediná věc, co jí pomůže zahnat každodenní deprese. Balet se stane více než jen koníčkem, je z něj sen. Balet – a Julliard – se stanou jejím důvodem k životu. Něco, čeho se může držet.

Blake Smith opustil Londýn z jediného důvodu. Útěk před žalem své minulosti nebylo něco, co by dělal rád, ale neustálé připomínky všude okolo něj mu nedaly jinou možnost. Když dorazí do New York City, rozhodne se splnit slib, který dal své sestře, a dostane se na Juilliard. Ale nepočítá s tím, že ho ve třídě spárují s Abbi, s dívkou, jejíž oči ukazují bolest tak hlubokou, jakou nikdy neviděl. Bolest, jakou zná i on sám. Každá společná hodina je k sobě poutá blíž a blíž a Blake nedokáže bojovat proti touze zachránit ji před ní samou.

Hranice mizí, když se jejich minulé životy začnou pomalu odkrývat, až se začnou ptát, jestli jsou zlomení natolik, že je už nelze opravit, anebo naopak jeden druhého léčí.

Když jsem tuhle obálku viděla poprvé, docela jsem se zasmála. Na druhou stranu ale chápu, že fotobanka je prostě fotobanka a tak se musíme smířit se stejnými fotkami na vícero knihách. Každopádně jsem netušila, že třetí díl vyjde už tento měsíc. A to mě opravdu těší, i když mě druhý díl tolik nechytnul jako ten první. Líbí se mi i to, že série vychází u nás v češtině. Jsem zvědavá, jakou budeme mít obálku zrovna této knihy. Podle anotace to ale nebude zrovna lehká kniha, takže nevím, jestli se mám těšit, nebo bát.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..