Waiting on Wednesday (147)

Tease
Sophie Jordan

Přirozeně flirtující a ozdoba každoho večírku jménem Emerson neměla nikdy problém najít si nějakého kluka. Vždycky si své jednorázovky vybírala pečlivě a nikdy nezlomila svá tři základní pravidla:

Nikdy jim nedovol vidět pravé já.

Nikdy se nezamiluj.

Vždycky je nech prosit o víc.

A pak přijde Shaw. Hotík ze špatné strany života, který je imunní vůči jejímu flirtujícímu umění a zabijáckému úsměvu. Po jedné katastrofální noci v motorkářskému baru, kdy jí zachrání krk, se ji ani nepokouší dostat do postele – řekne jí, že vtipálek a raději ji pošle domů. Emerson ovšem nedokáže odolat výzvě, a už vůbec nemůže zapomenout na toho sexy tmavovlasého motorkáře, je rozhodnutá dostat ho na kolena.

Ale místo toho, aby dostala Shawa tam, kde chce, se ocitá na opačné straně barikády. Vůbec poprvé v životě háže za hlavu svá pravidla. Najednou je to ona, kdo touží po někom, koho nedokáže kontrolovat. Po klukovi, který se nespokojí s ničím jiným, než s opravdovou Emerson, což ji nutí dělat věci, jaké si nikdy dříve nepředstavovala, včetně toho, že se postaví tváří v tvář hluboko pohřbené minulosti.

Po klukovi, který by ji opustil, kdyby mu nedala vše…

Obálka prvního dílu se mi sice líbila víc, ale i tak se na druhý díl série těším. Podle některých recenzí lidí, kterým se kniha dostala do rukou dříve, je příběh o chlup lepší než ten první, takže mám jistá očekávání.

 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..