Posuď knihu podle obalu (149)

Název knihy: Wrecked
Autor: Emily Snow
Datum vydání: 11.4.2014

Anotace na Goodreads: Od chvíle, kdy před dvěma lety Lily zemřela, je Evie ztracená. Existuje, ale nežije. Zvládá to jediným způsobem: všechno ničí.

Odhalí tátovy aférky, rozejde se s dlouholetým přítelem a zrovna minulý semestr přišla o svoje hudební stipendium. V zoufalé snaze dostat se co nejdál od toho, co zničila, a začít znovu, rozhodne se Evie znovunajít na nové univerzitě.

Ale pak se objeví Rhys, její nový hlasový instruktor. Je přitažlivý, šíleně talentovaný a součástí temné minulosti, které se Evie snaží zbavit. Jeho bratr je totiž důvodem, proč je její život v takovém nepořádku, důvodem, proč je její sestra Lily mrtvá. A i když je Rhys poslední osobou, po níž by Evie mohla toužit, poprvé za poslední dva roky to ničení vypadá… v pořádku.

Můj názor: Jasně, podobných příběhů tu už byla spousta, ale víte co, třeba další kniha Emily Snow nemusí být tak špatná. Má poměrně povedenou obálku, která mě na první pohled upoutala. Ze začátku mi totiž nedošlo, že je na ní ležící holka, pořád jsem zkoumala, co je to za šmouhu. Líbí se mi ale celé to barevné ladění obálky. Mám prostě pro fialkovou s lehkým nádechem růžové slabost. Uvidíme, jaká kniha nakonec bude.

 
 
 

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Julča napsal:

    Ta obálka se mi líbí, ale ten příběh mě nějak nezaujal 🙁
    Julča recently posted..Hudební novinky (23.3.-30.3.2014)My Profile

  2. Lucinda napsal:

    Krásná obálka 🙂
    Lucinda recently posted..Únos čtvrté princezny – recenzeMy Profile

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..